Takaisin postauksiin

Touhula avaa uuden HEI Schools -päiväkodin Jätkäsaareen

Touhula avaa uuden HEI Schoolsin konseptilla toimivan kaksikielisen päiväkodin Helsingin Jätkäsaareen elokuussa 2020. Päiväkoti on toinen HEI Schoolsin päiväkoti Suomessa ja se toimii sekä suomen että englannin kielellä.

HEI Schools (Helsinki International Schools) on Suomesta lähtöisin oleva kansainvälinen päiväkotikonsepti, joka perustuu suomalaisen varhaiskasvatuksen huippuosaamiseen. Tutkimuspohjainen konsepti on luotu yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa korkealaatuisen koulutuksen tarjoamiseksi lapsille ja perheille ympäri maailmaa. HEI Schools tarjoaa paikallisille päiväkotitoimijoille hyvin suunnitellun paketin sisältäen opetussuunnitelman, opettajakoulutuksen, tilakonseptin, oppimateriaalit ja tuen käytännön toimintaan.

Jätkäsaaren HEI Schools avautuu Livornonkadulle ja se tarjoaa varhaiskasvatusta noin 180 lapselle, joiden ikäjakauma on kymmenestä kuukaudesta kuuteen vuoteen.

Ensimmäinen HEI Schoolsin päiväkoti avattiin Kiinassa Baotoussa syyskuussa 2017. Syksyllä 2018 avautuivat HEI Ruoholahti Helsinkiin, sekä HEI Schools Melbourne Australiaan ja HEI Schools Guangzhou Etelä-Kiinaan.

Hoitopaikat HEI Jätkäsaareen avautuvat hakuun viimeistään keväällä 2020. Varauksia voi tehdä jo nyt.

HEI Jätkäsaari
Livornonkatu 6
00220 Helsinki

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Essi Söderholm,
puh. 050 302 7280 / essi.soderholm@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia