Takaisin postauksiin

Touhula avaa päiväkodin Lappeenrannan kampusalueelle

Touhula Varhaiskasvatus avaa tammikuussa 2019 päiväkodin Lappeenrannan teknillisen yliopiston kampusalueelle Skinnarilaan. Päiväkodissa on neljä ryhmää ja tilaa noin 80 lapselle.

Touhula Lappeenrannan Kampuksen arjessa toteutetaan pienten lasten Kide Science -tiedekasvatusta. Lisäksi päiväkodin toiminnassa kuuluu englannin kieli, mikä sopii erinomaisesti kampusalueelle.

– Kielirikasteisuus tarkoittaa sitä, että osa päiväkodin toiminnasta toteutetaan englanniksi. Lasten vuorovaikutustaidot ja kielelliset valmiudet kehittyvät päiväkodissa leikkien, lukuhetkien, lorujen ja laulujen kautta, Touhulan aluejohtaja Marja-Leena Kasurinen kertoo.

Yliopiston tiloja remontoidaan parhaillaan päiväkotikäyttöön. Samassa yhteydessä rakennetaan aidattu leikkipuisto päiväkotia varten. Päiväkodin tilat tulevat jakautumaan kolmeen kerrokseen kampuksen etelä- ja itäsiivessä.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomea, joista Lappeenrannassa toimii Touhula Tirilä.

– Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa, Kasurinen sanoo.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa erityisesti henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön: Haluamme olla mukana luomassa onnellista lapsuutta. Kaikissa Touhula-päiväkodeissa yli 5-vuotiailla lapsilla on käytössä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, kun Touhula rekrytoi parhaillaan päiväkotiin lastentarhanopettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta http://touhula.fi
/tyopaikat/
.

Päiväkodin johtajana aloittaa Susanna Kupias, joka on kokenut Touhula-päiväkodin esimies.

Hae hoitopaikkaa

Päivähoitopaikkaa voit hakea päiväkodin omilta sivuilta.

Mahdollisiin kyselyihin päivähoitopaikoista vastaa päiväkodin johtaja Susanna Kupias, puh. 050 324 1305 tai susanna.kupias@touhula.fi.

Touhula Lappeenrannan Kampus
Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta
Päiväkoti on avoinna arkisin kello 6.30–17.

Samankaltaisia postauksia