Takaisin postauksiin

Touhula avaa liikuntapainotteisen päiväkodin Kivikkoon

Touhula Varhaiskasvatus avaa tammikuussa 2019 päiväkodin Kivikkoon. Liikuntapainotteinen Touhula Kivitasku aloittaa toimintansa tiloissa, joissa on aiemmin toiminut seurakuntatalo. Päiväkodissa on tilaa noin 50 lapselle.

– Touhula Kivitaskun toiminnassa painottuu liikunta. Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa. Päivittäin lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan, Touhulan palvelupäällikkö Essi Söderholm kertoo.

Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, kun Touhula rekrytoi parhaillaan päiväkotiin lastentarhanopettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta http://touhula.fi
/tyopaikat/
.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Tammikuussa avautuu myös toinen Touhula-päiväkoti Helsinkiin, kun liikuntapainotteinen Touhula Puistola avaa ovensa vanhan koulun tiloissa. Yhteensä Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomen.

Yhteensä Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomen.

Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa erityisesti henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön: Haluamme olla mukana luomassa onnellista lapsuutta. Kaikissa Touhula-päiväkodeissa yli 5-vuotiailla lapsilla on käytössä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Hae hoitopaikkaa

Päivähoitopaikkaa voit hakea osoitteesta http://touhula.fi
/paivakoti/touhula-kivitasku/

Lisätietoja:

Palvelupäällikkö Essi Söderholm, puh. 050 302 7280 tai essi.soderholm@touhula.fi

Touhula Kivitasku
Panosaukio 1, 00940 Helsinki
Päiväkoti on avoinna arkipäivisin kello 6.30–17.00

Samankaltaisia postauksia