Takaisin postauksiin

Small Folks Daycare osaksi Touhula-päiväkoteja

Espoossa toimiva Small Folks Daycare siirtyi vuoden vaihteessa osaksi Touhula-päiväkoteja. Touhula on valtakunnallisesti toimiva päiväkotiperhe, joka panostaa varhaiskasvatuksen sisältöön, päiväkotitoiminnan laatuun sekä perheen ja päiväkodin väliseen yhteistyöhön.

­Small Folks Innopolin ja Keilarannan yrittäjänä aiemmin toiminut Sandra Geraeds ei jatka työtään päiväkotien parissa. Hän jäi viime vuonna äitiyslomalle ja palasi perheineen takaisin Alankomaihin.

– Olen iloinen ja ylpeä, että Small Folks liittyy osaksi Touhula-päiväkoteja. Touhula on kokenut toimija varhaiskasvatusalalla ja sen osaaminen tulee jatkossa näkymään myös Small Folksin perheille ja työntekijöille. Saan luovuttaa päiväkotini Touhulan ammattitaitoiselle ja sydämellään työtä tekevälle tiimille, Geraeds kertoo.

Varhaiskasvatusmaksut säilyvät ennallaan

Touhula on ostanut 31.12.2018 yrityksen koko osakekannan ja Small Folks Daycare Oy jatkaa toimintaansa osana Touhula-konsernia. Päivähoitomaksut säilyvät toistaiseksi ennallaan ja laskuttajana toimii jatkossakin Small Folks Daycare Oy. Kauppa ei aiheuta muutoksia päiväkodin aukioloaikoihin.

Kevään aikana tutustumme toistemme toimintatapoihin sekä perehdymme Touhulan toimintamalleihin. Myös päiväkotien nimet uudistuvat alkuvuonna.

Espoossa toimivat päiväkodit tulevat osaksi Touhulan pääkaupunkiseudun alueorganisaatiota, jonka aluejohtaja on Heidi Valio. Päiväkotien tukena on myös palvelupäällikkö Pirjo Kosonen.

Toivotamme Small Folksin työntekijät, vanhemmat ja lapset lämpimästi tervetulleeksi Touhulaan!


Lisätietoja
:

Aluejohtaja Heidi Valio, puh. 050 349 9606.
Palvelupäällikkö Pirjo Kosonen, puh. 050 324 996908

Samankaltaisia postauksia