Takaisin postauksiin

Siuntioon uusi seikkailupainotteinen päiväkoti

Siuntioon avautui uusi seikkailuteemainen päiväkoti elokuun alussa. Kaksikielisessä Touhula Störsvikissä tulee toimimaan neljä lapsiryhmää.

Uuden päiväkodin johtajana toimii kokenut Susanna Hulkkonen. Hän palaa töihin vanhempainvapaalta.

– Olen todella innoissani saadessani aloittaa työt täysin uusissa tiloissa ja uuden henkilökunnan kanssa. Meillä on tiivis, mutta äärimmäisen hyvä porukka käynnistämässä toimintaa. Olemme vakuuttuneita, että Touhula Störsvikistä tehdään yhdessä onnellinen ja toimiva päiväkoti, jossa on lämmin ilmapiiri, Hulkkonen sanoo.

Kuvassa vasemmalta Siuntion varhaiskasvatuspäällikkö Mirva Alakoskela, Touhulan palvelupäällikkö Essi Söderholm sekä päiväkodin johtajana Susanna Hulkkonen. Kuva: Siuntion kunta

Störsvikin alue sekä uusi päiväkotirakennus luovat erinomaiset puitteet päiväkodin arjelle. Jokaisen ryhmän tiloissa on omat puolapuut ja päiväkodista löytyy esimerkiksi kiipeilyseinä. Avarat tilat mahdollistavat monipuolisen varhaiskasvatuksen. Tilat ovat myös muokattavissa: niitä pystytään rajaamaan äänieristettyjen tilanjakajien avulla.

– Päiväkodin suurista ikkunoista aukeaa metsämaisema, lapsen taikametsä. Alueen luonto ja retkeilymaastot ovat ainutlaatuinen ympäristö seikkailukasvatukselle, Hulkkonen kuvailee.

Elokuun alussa päiväkodissa aloittaa noin yhden ryhmän verran lapsia, joten tilaa on vielä uusille tulokkaille. Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä, jolloin jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Jokaisessa Touhulan päiväkodissa on käytössä TouGo-sovellus perheen ja päiväkodin väliseen yhteydenpitoon. TouGon kautta vanhemmille lähetetään esimerkiksi kuvia päiväkotipäivästä.

Touhula Störsvik
Sienikuja 6
02580 Siuntio

Päiväkoti on avoinna arkisin kello 7–17.

 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Susanna Hulkkonen, puh. 050 592 4016

Samankaltaisia postauksia