Takaisin postauksiin

Päiväkoti Touhula Hermion avautuu Hervantaan keväällä 2020

Touhula avaa keväällä 2020 päiväkodin Tampereelle, Hervannan Hermiaan. Kielirikasteisessa päiväkodissa tulee toimimaan viisi lapsiryhmää ja tiloja remontoidaan parhaillaan päiväkotikäyttöön.

– Touhula Hermionin sijainti on keskeinen, ja vierestä löytyy niin kulttuuri- kuin liikuntapaikkojakin. Päiväkodissa lapsi saa sukeltaa kielten maailmaan ja kehitämme lasten vuorovaikutustaitoja lukuhetkien, lorujen ja laululeikkien kautta, Touhulan palvelupäällikkö Susan Taitonen-Isokangas kertoo.

Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, sillä Touhula rekrytoi päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat julkaistaan osoitteessa www.touhula.fi/tyopaikat.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Tampereella toimii jo aiemmin seitsemän Touhula-päiväkotia, joista Touhula Hervannan Wäiski ja Touhula Hervannan Kampus ovat lähimmät. Yhteensä Touhula-päiväkoteja on jo yli 170 ympäri Suomen.

Touhula on varhaiskasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja varhaiskasvatuksen sisältöön. Tehtävämme on olla mukana luomassa onnellista lapsuutta.

– Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa, Taitonen-Isokangas kertoo.

Hoitopaikkaa voit hakea jo nyt päiväkodin nettisivuilta.

Touhula Hermion
Kemianraitti 3
33720 Tampere

Päiväkoti on avoinna arkisin kello 7–17.

Samankaltaisia postauksia