Takaisin postauksiin

Päiväkoti Kettukallio osaksi Touhula-päiväkoteja

Kajaanissa toimiva päiväkoti Kettukallio siirtyy osaksi Touhula-päiväkoteja 1.5.2019 alkaen. Touhula on valtakunnallisesti toimiva päiväkotiperhe, joka tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta perheiden tarpeet huomioiden. Touhulan toiminnassa näkyy oppimisen ilo sekä lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Liiketoimintakaupan myötä Kettukallion yrittäjänä toiminut Tiina Pasanen aloittaa Touhulassa kiertävänä lastenhoitajana.

– Päiväkotitoiminnan pyörittäminen osoittautui hankalaksi, sillä minun oli vaikeaa löytää päiväkodin johtajaa. Samalla kadulla sijaitsee myös toinen Touhula-päiväkoti, joten Touhula oli luonteva yhteistyökumppani, Pasanen kertoo.

Tarja Kähkönen päiväkodin johtajaksi

Toukokuun alussa päiväkodin johtajana aloittaa Tarja Kähkönen, joka toimii myös Kajaanin Touhula Aurinkorinteen sekä Touhula Vuokatin johtajana. Samassa yhteydessä päiväkodin nimi muuttuu ja on jatkossa Touhula Kettukallio.

Liiketoimintakaupassa päiväkodin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Touhulan työntekijöiksi. Myös asiakasmaksut säilyvät ennallaan, ja Touhula Varhaiskasvatus Oy laskuttaa toukokuun asiakasmaksut kesäkuun alussa.

Kettukallio tulee osaksi Touhulan Pohjois-Suomen alueorganisaatiota, jonka aluejohtaja on Kati Eteläaho. Liiketoimintakauppaan liittyvissä muutoksissa päiväkodin tukena on palvelupäällikkö Maiju Tiittanen.

Toivotamme Kettukallion lämpimästi tervetulleeksi Touhulaan!

 

Lisätietoja:

Puhelimitse tavoitettavissa ovat aluejohtaja Kati Eteläaho, puh. 050 466 7812 ja palvelupäällikkö Maiju Tiittanen, puh. 044 987 1003.

Samankaltaisia postauksia