Takaisin postauksiin

Ossi Ahto Touhula-päiväkotien markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Vahva digimarkkinoinnin osaaja, KTM Ossi Ahto, on palkattu Touhula Varhaiskasvatus Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Hän siirtyy tehtäväänsä Suomen Googlelta, jossa on vastannut toimialapäällikkönä YouTubesta ja suurimmista asiakkaista Suomessa. Ossi aloittaa Touhulan palveluksessa maanantaina 19. maaliskuuta.

Lähes neljä vuotta Googlen palveluksessa on antanut Ossille näköalapaikan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kansainväliseen kehitykseen. Ennen Googlea Ossi on työskennellyt useissa eri tehtävissä mm. Red Bullin ja Hartwallin markkinoinnissa. Hartwallilla Ossi vastasi Heinekenin brändistä ja Hartwallin digitaalisesta markkinoinnista.

”Olen viimeiset vuodet saanut työskennellä laajalti digitalisaation ja siihen liittyvän uudenlaisen kulttuurin edistämisessä suomalaisissa yrityksissä. Palan halusta päästä tekemään tätä kasvavan yrityksen sisältä käsin, josta muutosten on loppuen lopuksi aina lähdettävä”, sanoo Ossi Ahto.

Touhula kiinnostaa Ossia yrityksenä etenkin siksi, että laadukkaan yksityisen varhaiskasvatuksen rooli on Suomessa kasvussa, sillä se täydentää kuntien varhaiskasvatuksen palveluita perheille.

”Aiemmalla työurallani olen työskennellyt paljon brändimarkkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin parissa, joten pääsen oppimaan uudessa tehtävässäni paljon uutta. Tämä koskee etenkin markkinoinnin ja viestinnän yhdistettyä roolia, koska saan vastuulleni myös Touhulan viestinnän johtamisen. Lisäksi koen, että työskentely yksityisen varhaiskasvatuksen parissa tuo työhön paljon merkityksellisyyttä”, Ossi jatkaa.

Touhulan toimitusjohtaja Virpi Holmqvist toivottaa Ossi Ahdon lämpimästi tervetulleeksi:

”Touhulan menestys edellyttää satsausta myös brändin ja tunnettuuden kehittämiseen. Olen hyvin iloinen, että Ossi liittyy osaksi Touhulan tiimiä. Ossin pitkä kokemus ja näkemykset digitaalisesta markkinoinnista ovat juuri sitä, mitä Touhulan markkinoinnissa tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Virpi Holmqvist.

 

Lisätiedot: Ossi Ahto, puh. 040 0833 883, ossi.ahto@gmail.com tai
toimitusjohtaja Virpi Holmqvist, Touhula Varhaiskasvatus Oy, puh. 040 5376 133, virpi.holmqvist@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia