Takaisin postauksiin

Minna Elomaa Touhulan toimitusjohtajaksi

Päiväkotiketju Touhulan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Minna Elomaa (KTM). Elomaa on aloittanut tehtävässään maanantaina 23.9.2019. Elomaa on työskennellyt viimeksi terveyspalveluyhtiö Pihlajalinnassa Etelä-Suomen liiketoimintajohtajana. Sitä ennen hän on toiminut lääkärikeskus Diacorin varatoimitusjohtajan tehtävissä vastaten sairaalasta ja lääkäriasemista, sekä LähiTapiolalla useissa eri johtotehtävissä 17 vuoden ajan.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta Touhulan ammattilaisten kanssa. Näen, että tehtävämme on erittäin merkityksellinen perheiden ja lasten, ja sitä kautta koko yhteiskunnan kannalta”, Minna Elomaa kertoo.

”Minua kiehtoo Touhulassa erityisesti laatujohtajuuden tavoittelu, jonka näen tärkeänä tavoitteena Touhulan tulevaisuuden kannalta. Laatua tulee tarkastella sekä asiakkaiden tyytyväisyyden että kasvatustyötä tekevien hyvinvoinnin kannalta. Tulen tutustumaan seuraavien kuukausien aikana päiväkotiemme arkeen ympäri Suomea ja odotan innolla keskusteluja touhulalaisten ja asiakkaidemme kanssa”, Elomaa lisää.

Vt. toimitusjohtajana toiminut Minna Nissinen palaa omiin tehtäviinsä Touhulan talous- ja strategiajohtajana.

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Ossi Ahto, puh. 0400 833 883

Toimitusjohtaja Minna Elomaa, puh. 040 747 1786

Samankaltaisia postauksia