Takaisin postauksiin

Mikkeliin uusi liikuntapäiväkoti

Touhula avaa tammikuussa uuden päiväkodin Mikkelin Visulahteen, osoitteeseen Huusharjunrinne 2. Liikuntateemaisessa Touhula Huusharjussa tulee toimimaan neljä lapsiryhmää.

– Liikuntapäiväkodeissa liikunta on läsnä pitkin päivään ja esimerkiksi erilaiset arjen odotus- ja jonotushetket pyritään täyttämään liikkeellä. Haluamme Touhulassa kannustaa koko perhettä liikunnalliseen elämäntapaan, palvelupäällikkö Maiju Tiittanen kertoo.

Uuden päiväkodin myötä alueelle avautuu uusia työpaikkoja, sillä Touhula rekrytoi päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Päiväkodin johtajana aloittaa kokenut Johanna Pylvänäinen. Hän on myös Mikkelissä jo toimivan Touhula Lippulaivan johtajana ja on jatkossa tiiviisti mukana molempien päiväkotien arjessa.

– Meillä on Mikkelissä lämminhenkinen ja hyvin toimiva seikkailupäiväkoti, joten lähden innoissani avaamaan uutta toimipistettä Visulahteen. Lapselle antoisa päiväkotipäivä tehdään yhdessä sitoutuneen, motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Liikunta ja seikkailu teemoina ovat lähellä sydäntäni. Liikunta teemana mahdollistaa luovuuden käytön kaikilla oppimisen osa-alueilla, Pylvänäinen sanoo.

Rakennustyöt Huusharjussa ovat jo hyvässä vaiheessa, joten uusi päiväkoti avaa ovensa tammikuussa 2020. Liikuntapäiväkodissa kaikki yli 5-vuotiaat lapset saavat käyttöönsä ReimaGO-rannekkeet. Ne motivoivat lapsia liikkumaan päivän aikana sekä antavat päiväkodin työntekijöille arvokasta tietoa päivän aktiivisuudesta.

Jokaisessa Touhulan päiväkodissa on myös käytössä TouGo-sovellus perheen ja päiväkodin väliseen yhteydenpitoon. TouGon kautta vanhemmille lähetetään esimerkiksi kuvia päiväkotipäivästä.

Päivähoitopaikkaa voit hakea jo nyt Touhula Huusharjun omilta sivuilta.

Touhula Huusharju
Huusharjunrinne 4
50180 Mikkeli

Päiväkoti on avoinna arkisin kello 6.30–17

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Johanna Pylvänäinen, puh. 050 599 4346 / johanna.pylvanainen@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia