Takaisin postauksiin

Mitä lahjaksi päiväkodin henkilökunnalle?

Kysyimme Touhulan työntekijöiltä, minkälaiset joulumuistamiset ovat jääneet mieleen. Lahjoista tärkeimmäksi nousi kortti ja henkilökohtainen kiitos.

1. Kortti

Kaikkein eniten päiväkodin työntekijät arvosta kiitosta. Siksi kortti, johon on kysytty esimerkiksi lapselta päiväkodin parhaista puolista, sulattaa sydämet. Myös lasten itse tekemät kortit ovat erityisesti työntekijöiden mieleen.

”Parhain lahja on kortti, jossa lukee palautetta. Jokin lapsen kertoma muisto tai vanhemman kokemus varhaiskasvatuksesta, tuesta ja kohtaamisista. Kaikki tavara tai muu jää tämän edessä varjoon.

2. Syötävät lahjat

Karkki, suklaa, glögi sekä muut herkut ja juomat ovat tervetulleita lahjoja päiväkodin työntekijöille. Mieleen on jäänyt myös erilaiset joululeivät, lasten koristelemat piparkakut sekä esimerkiksi päiväkotiin tuotu After eight -juustokakku, joka nautittiin työntekijöiden kesken.

”Saatiin sellaiset purnukat, joissa oli kuiva-aineet valmiina sekä ohje muffinien tekoon. Oli ihan huippuhyviä!  Itsetehdyt kortit on kanssa aivan parhaita, ja kun niissä vielä lasten kommentteja, saa aina kyyneliin.”

3. Lahjat, jotka tulevat käyttöön

Syksyllä ajankohtaisia lahjoja ovat muun muassa heijastimet, erilaiset käsisaippuat ja käsivoiteet, kynttilät ja kukat. Myös lapsen valitsema joulukuusen koriste ilahduttaa kotona.

Erilaiset lahjakortit, kuten leffaliput tai lahjakortti kahvilaan, ovat myös suosittuja lahjoja.

”Päällimmäisenä on jäänyt mieleen itsetehty kosmetiikka, taimen alut ja herkuista rakennetut koristeet.”

4. Yhteislahjat työntekijöille tai päiväkodille

Monia päiväkodin työntekijöitä on ilahduttanut myös yhteislahja koko henkilökunnalle. Yhden päiväkodin työntekijät olivat saaneet lahjakortin pakohuoneeseen. Mieleen on jäänyt myös tiimille tuotu 10 litran sanko täynnä erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja sekä eri makuisia juomia.

Myös päiväkotiin ostetut lahjat ilahduttavat työntekijöitä. Esimerkiksi Oppi ja ilo -sarjan tuotteet ilahduttavat päiväkodissa lapsia ja aikuisia vielä pitkään.

Samankaltaisia postauksia