Takaisin postauksiin

Ipanala Oy osaksi Touhulan päiväkotiperhettä

Touhula Varhaiskasvatus kiihdyttää kasvuaan ostamalla päiväkotiketju Ipanalan koko osakekannan. Kauppa sisältää yhteensä seitsemän päiväkotia, jotka sijaitsevat Tampereella, Nokialla, Helsingissä, Lahdessa ja Jämijärvellä. Kaikki Ipanala-päiväkodit siirtyvät osaksi Touhulan päiväkotiperhettä 1.7.2018 alkaen.

– Touhula on panostanut kasvuun niin uusien päiväkotiavausten kuin yritysostojenkin kautta. Ipanala on hyvämaineinen päiväkotiketju, joka sijaitsee meille tärkeällä alueella, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä. Henkilöstö- ja asiakaskastyytyväisyys ovat korkealla tasolla niin Ipanalassa kuin Touhulassakin, Touhulan toimitusjohtaja Virpi Holmqvist sanoo.

Kesän aikatauluihin omistusjärjestely ei aiheuta muutoksia. Päiväkotien toiminta jatkuu kesän yli Ipanalassa aiemmin sovitun mukaan. Myös päivähoitomaksut säilyvät ennallaan syksyllä 2018.

Elokuussa kaikki Ipanalan yksiköt muuttuvat Touhula-päiväkodeiksi. Syksyn aikana Ipanala-päiväkotien toiminta integroidaan osaksi Touhulaa.

– Ipanala on tehnyt ison kasvuloikan viimeisen kahden vuoden aikana. Uuden omistajan kanssa pystymme rakentamaan entistäkin parempaa varhaiskasvatusta Suomeen. Lapsille ja vanhemmille Touhula on laadukas ja vakaa yhteistyökumppani, jolla pitkä kokemus varhaiskasvatuksesta, Ipanalan toimitusjohtaja Eija-Liisa Hietanen kertoo kaupan taustoista.

Hietanen ja Ipanalan henkilöstöjohtaja Irma Silventoinen jatkavat Touhulassa palvelupäällikköinä.

– Panostamme voimakkaasti varhaiskasvatuksen palveluiden kehittämiseen. Se näkyy pitkäjänteisenä työnä konseptimme ja pedagogiamme eteen, jotta voimme lunastaa meihin kohdistuvat odotukset joka päivä myös jatkossa, Virpi Holmqvist toteaa.

Touhula-päiväkotiperheeseen kuuluu valtakunnallisesti 159 päiväkotia. Touhulassa pidetään huolta yli 10 000 lapsesta ja yritys työllistää yli 2 000 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lisätietoja
Touhula Varhaiskasvatus Oy
Toimitusjohtaja Virpi Holmqvist, puh.040 537 6133, virpi.holmqvist@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia