Takaisin postauksiin

Iin Tikkaskodit osaksi Touhula-päiväkoteja

Iissä toimivat Tikkaskodit siirtyvät osaksi Touhula-konsernia 1.11.2018 alkaen. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kaikki kolme päiväkotia: Tikkaset, Metsätähti ja elokuussa 2019 avautuva Harjuntähti. Yrittäjä Tuija Alikoski jatkaa Touhulassa päiväkotien johtajana.

Touhula on Oulusta lähtöisin oleva päiväkotiperhe, joka tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta perheiden tarpeet huomioiden. Touhula-päiväkodit panostavat arjen kohtaamisiin, oppimisen iloon sekä lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Tikkaskodit on tarjonnut iiläisille laadukasta varhaiskasvatusta ja sitä työtä viemme yhdessä Tuijan kanssa jatkossa eteenpäin, Touhulan aluejohtaja Antti Kaisto kertoo.

1. marraskuuta alkaen päiväkotien nimet ovat Touhula Tikkaset ja Touhula Metsätähti, ja päiväkodit tulevat osaksi Touhulan Oulun ja Lapin alueorganisaatiota. Loppuvuoden aikana päiväkodeissa otetaan vaiheittain käyttöön Touhulan hallinnolliset toimintatavat sekä varhaiskasvatuksen toimintamalli.

– Olen seurannut Touhulan toimintaa sivusta ja kiinnostus heräsi, kun huomasin toiminnassa yhteneväisyyttä meidän toiminnan kanssa. Iiläiset perheet ansaitsevat terveet, turvalliset ja nykyaikaiset päiväkodit ja nämä ovat myös Touhulalle tärkeitä asioita, Tuija Alikoski kertoo.

Liiketoimintakaupassa päiväkodin varhaiskasvatusmaksut säilyvät ennallaan ja henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Touhula Varhaiskasvatuksen työntekijöiksi.

Kauppa ei aiheuta muutoksia päiväkodin aukioloaikoihin eikä ruokahuoltoon, vaan ruuat valmistetaan päiväkoti Tikkasessa kuten tähänkin asti.

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Tuija Alikoski, puh. 045 128 3722 tai tuija.alikoski@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia