Takaisin postauksiin

Histamiini osaksi Touhula-päiväkoteja

Helsingissä toimiva allergiapäiväkoti Histamiini siirtyy 1.8.2019 alkaen osaksi Touhula-päiväkoteja. Touhula on valtakunnallisesti toimiva päiväkotiperhe, joka tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta perheen tarpeet huomioiden.

­– Helsingin kaupungin palvelusopimuksen päättyessä jouduimme pohtimaan vaihtoehtoisia tapoja allergiapäiväkotitoiminnan turvaamiseksi. Helsingin kaupungin mukaan nykymuotoinen palvelusopimus ei ole jatkossa mahdollinen, kertoo toimitusjohtaja Ilkka Repo Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta.

Touhula valikoitui uudeksi päiväkotitoimijaksi, sillä se tulee jatkamaan Histamiinin toimintaa allergisten lasten erityistarpeet huomioivana päiväkotina.

– Keskeistä toimijan valinnassa olivat Touhulan halu turvata laadukas päiväkotitoiminta ja kehittää toimintaa nykyisen, allergioihin, astmaan ja ihosairauksiin liittyvistä lähtökohdista sekä hyvä henkilöstöpolitiikka. Touhulalla on lisäksi erittäin hyvä maine niin työnantajana kuin varhaiskasvatuksen tuottajana, Repo sanoo.

Liiketoimintakaupan myötä jokaiselle päiväkodin lapselle taataan hoitopaikka Histamiinista myös jatkossa. Histamiini ei kuitenkaan jatka ostopalvelupäiväkotina vaan jatkossa perheet hakevat hoitomaksua varten Kelalta yksityisen hoidon tukea.

– Toivotan Histamiinin perheet ja varhaiskasvattajat lämpimästi tervetulleeksi Touhulaan. Histamiini on palvellut allergisten lasten tarpeita hyvin ja sitä työtä viemme jatkossa yhdessä eteenpäin, Touhulan aluejohtaja Heidi Valio sanoo.

Histamiini tulee osaksi Touhulan pääkaupunkiseudun alueorganisaatiota, jonka aluejohtaja Heidi Valio on. Päiväkodin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Touhula Varhaiskasvatuksen työntekijöiksi 1.8.2019 alkaen.

Lisätietoja:

Touhulan aluejohtaja Heidi Valio, puh. 050 349 9606 tai heidi.valio@touhula.fi

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton toimitusjohtaja Ilkka Repo, puh. 040 156 2634 tai ilkka.repo@allergia.fi

Samankaltaisia postauksia