Takaisin toimipisteisiin

Touhula Korso, Vantaa

Eveliina Ritjärvi Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Korso toimii Korson seurakunnan tiloissa. Päiväkodin tilat ovat kodikkaat sekä tilavat, ja korkealla oleva katto mahdollistaa palloleikkien leikkimisen myös sisätiloissa. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi esiopetusta.

Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme ja meillä lapset liikkuvat päivittäin vähintään kaksi tuntia aktiivisesti ja monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä. Liikunta on lapselle luonnollista ja se tehdään houkuttelevaksi, lapsen toiveet ja kehitystaso huomioiden.

Päiväkotimme pienet lapset nauttivat eniten temppuradasta, kiipeilystä, laululeikeistä ja musiikkijumpasta. Isompien lasten mieleen ovat monet vauhdikkaat leikit, kuten hippa- ja palloleikit, kotileikki, ja pojat pelaavat mieluusti salibandya.

Päiväkodillamme on mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja retkeilemme paljon. Meillä on kolme leikkipuistoa aivan nurkan takana, ja metsäretki voi alkaa jo muutaman sadan metrin päästä. Isoimmat lapset retkeilevät lähes päivittäin läheiseen puistoon leikkimään. Talvisin meillä on käytössä alueen suosituin pulkkamäki, ja luistelemaan pääsemme viereiselle koululle. Bussimatkan päästä löytyvät myös uima- ja jäähalli, joissa käymme silloin tällöin.

Päiväkotimme on mukana Ilo kasvaa liikkuen -projektissa. Toimimme päiväkodissamme pienryhmissä, jolloin aikuinen kohtaa lapsen yksilöllisesti. Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ja innokkaista kasvattajista.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Touhula Korso

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Eveliina Ritjärvi Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vantaan kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vantaan kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus (huomioidaan palvelusetelissä). Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vantaan kaupungin varhaiskasvatustoimistoon.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.