Takaisin toimipisteisiin

Touhula Kädenjälki, Uurainen

Hanna Leveelahti Päiväkodin johtaja

Touhula Kädenjälki on Uuraisten Hirvaskankaalla sijaitseva luontoteemainen päiväkoti, joka liittyi osaksi Touhulaa tammikuussa 2019. Aiemmin päiväkoti toimi nimellä Päiväkoti Kädenjälki.

Kädenjälki on 72-paikkainen päiväkoti, jonka toiminnassa painottuvat liikunta, musiikki ja kädentaidot. Päiväkoti aloitti toimintansa uusissa tiloissa vuonna 2011. Päiväkoti sijaitsee Hirvaskankaalla, kilometrin päässä nelostiestä Uuraisille päin. Hyvän sijaintinsa vuoksi päiväkodin asiakkaita on ollut yhtäaikaa jopa neljästa eri kunnasta.

Päiväkodissa on kaksi puolta, Kädenjälki ja Pikkurilli. Molemmilla puolilla lapset on jaettu iän mukaan kahteen ryhmään. Kaikki ohjattu toiminta toteutetaan pienryhmissä, joihin lapset on jaettu ryhmän sisällä. Jokaisen ryhmän arkeen kuuluu ohjatut tuokiot, paljon syliä, leikkimistä niin sisällä kuin ulkona, sekä ruokailut ja päivälepo.

Touhula Kädenjälki

Luonto
Ma–pe klo 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Hanna Leveelahti Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisten päivähoitopaikkojen tilannetta voi tiedustella suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta määräytyy kunnallisen päivähoitohinnan mukaan, johon vaikuttaa vanhempien tulot. Laskennalliseen asiakasmaksuun lisätään yksityisen hoidon lisä, joka on tällä hetkellä 23 €.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 151 h / kk
  131–150 h / kk
  108–130 h / kk
  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Uuraisten kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Uuraisten kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Uurainen: Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin Touhulan hakemuksella. Paikan varmistuttua hae palveluseteliä Uuraisten kunnalta.

Laukaa: Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin Laukaan kunnan hakemuksella.

Äänekoski: Haethan varhaiskasvatuspaikkaa ensin Äänekosken kaupungin hakemuksella.

 

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.