Takaisin toimipisteisiin

Touhula Kompassi, Toivakka

Sanni Jalli Päiväkodin johtaja

Seikkailupäiväkoti Touhula Kompassi aloitti purjehduksensa Toivakan keskustassa elokuussa 2014. Päiväkodissamme seikkailee neljä pienryhmää: Timantit, Rubiinit, Smaragdit ja Topaasit. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme toiminnassa painottuu lasten aito kohtaaminen – meillä jokainen lapsi on aarre omine vahvuuksineen. Seikkailu, musiikki ja liikunta ohjaavat vahvasti toimintaamme, ja hyödynnämme mahdollisimman monipuolisia oppimisympäristöjä. Huomioimme jokaisen lapsen yksilönä toteuttamalla ikä- ja yksilötasoista toimintaa.

Käytännössä seikkailu-, musiikki-, ja liikuntapainotukset näkyvät toiminnassamme siten, että numerot ja kirjaimet otetaan haltuun muskareissa metsämättäällä, jumppatuokiolla urheilukentällä tai vaikkapa mielikuvitusseikkailussa pelastaessamme Kapun kadonnutta papukaijaa! Painotusalueet eivät rajoitu ainoastaan ohjattuihin toimintatuokioihin, vaan ne siivittävät koko seikkailupäivää. Järjestämme myös paljon erilaisia tapahtumapäiviä liikuntatempauksista koko perheen tapahtumiin.

Päiväkodissamme retkeillään paljon läheisissä leikkipuistoissa. Kesäisin tämä seikkailijajoukko on tuttu näky rannalla, syksyllä mustikkametsässä, naapurin ”mummolassa” eli vanhainkodilla sekä talvisin hiihtoretkillä ja pulkkamäessä. Lasten lempipuuhia ovat erilaiset rooli- ja majaleikit, niin sisällä kuin ulkona. Mielikuvitus siivittää leikkejä vahvasti, ja leipomistuokiot ovat myös lapsille mieluista puuhaa.

Päiväkodin tilat ovat avarat ja mahdollistavat seikkailijoiden monipuolisen toiminnan. Hytti, jossa seilaamme höyhensaarille päivälevolle, soveltuu myös majanrakennustukikohdaksi ja sählypeliareenaksi.

Voit seurata päiväkotimme arkea myös Facebookissa.

Touhula Kompassi

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Sanni Jalli Päiväkodin johtaja
Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Toivakan kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Osapäivähoito
 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk
  Osapäivähoito 10 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Toivakan kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.