Takaisin toimipisteisiin

Touhula Vekararinne, Rovaniemi

Etelärinteellä sijaitseva Touhula Vekararinne on liikuntateemainen päiväkoti. Lapset saavat vähintään kaksi tuntia aktiivista liikuntaa päiväkotipäivän aikana. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme esiopetusta.

Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti päivän eri tilanteissa. Liikuntaa hyödynnetään kaikissa oppimisen alueissa. Lapsilla on lupa kokeilla omia rajojaan ja he saavat kokea onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Touhula Vekararinne

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Monica Linden
Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Rovaniemen kaupungille varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • RoKi Hockey

  Rovaniemen RoKi Hockey on Touhula Vekararinteen oma urheilijakummiseura.

  Rovaniemen Kiekko on vuodesta 1979 Lapin läänin pääkaupungissa toiminut jääkiekon erikoisseura, joka on viimeisten 13. kauden ajan kuulunut valtakunnallisesti kolmanneksi korkeimman sarjatason eli Suomi-sarjan pohjoislohkoon. RoKi on myös aktiivinen juniorikiekkoseura.

  Touhula Vekararinne ja RoKi ovat sopineet kummiyhteistyöstä ja tavoitteena on, että RoKin pelaajat vierailevat säännöllisesti päiväkodissa ja Touhula Vekararinteen lapset saavat tulla seuraamaan vastavuoroisesti RoKin harjoituksia. Touhula Vekararinteen päiväkodin johtaja on iloinen yhteistyökuviosta ja uskoo, että sekä lapsille että aikuisille päiväkodin urheilijakummit tuovat vaihtelua päiväkodin normaaliin arkeen.

  Lisätietoja: www.rokihockey.fi