Takaisin toimipisteisiin

Touhula Vekarakumpu, Rovaniemi

Liikuntapäiväkoti Touhula Vekarakumpu sijaitsee Touhula Vekararinteen alakerrassa, Etelärinne 41:ssä. Vekarakummussa on käytössä avarat tilat, jotka koostuvat kolmesta suuresta huoneesta ”akvaarioikkunoilla”, sekä toimivasta eteistilasta. Päiväkodissamme on muun muassa leppoisa sohvanurkkaus, kotileikkitila ja erillinen rakentelu- ja autoleikkitila.

Touhula Vekarakumpu on suunniteltu pienille lapsille, ja meillä on runsaasti esteetöntä ja turvallista liikkumatilaa. Lelut, pelit, kirjat ja muut tavarat ovat helposti lasten saatavilla. Vekarakummun käytössä on myös iso liikuntasali kaksi kertaa viikossa.

Päiväkodin piha on suunniteltu pieniä silmällä pitäen. Pihalta löytyy liukumäki, keinulauta, hiekkalaatikko ja leikkimökki. Isommilla lapsilla on mahdollisuus ulkoilla Vekararinteen pihalla, joka muodostuu ylä- ja alapihasta välineineen ja suurine puineen. Vieressä sijaitsee myös aidattu ”pikku metsä”. Seikkailemme usein lähimetsässä, viereisellä kentällä ja leikkipuistossa. Talvisin meillä on hyvät mahdollisuudet luisteluun ja hiihtoon. Voimistelusali antaa mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Touhula Vekarakumpu

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Monica Linden
Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Rovaniemen kaupungille varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.