Takaisin toimipisteisiin

Touhula Vekarakolo, Rovaniemi

Liikuntapäiväkoti Touhula Vekarakolo sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, Imarin rauhallisella luonnonläheisellä omakotitaloalueella. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi esiopetusta.

Liikunnan ohella toiminnassamme painottuvat retkeily ja luonnonläheisyys. Liikumme arjessa päivittäin vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana. Retkeilemme viikoittain päiväkodin lähimetsässä tai Kuolavaaran laavulla. Talvisin käymme lumikenkäilemässä. Lastemme lempipuuhaa ovat erilaiset retket, palikoilla rakentelu, mäenlasku ja omatoiminen liikkuminen.

Päiväkodin piha on rinnemäinen ja pihan reunalla on metsä, jossa keksimme monenlaista puuhaa vuodenajasta riippumatta. Päiväkodin pihassa meillä on myös kota, jossa paistamme makkaraa ja nautimme nuotion lämmöstä sekä vietämme tunnelmallisia joulujuhlia.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat kevät- ja joulujuhlat, isovanhempien ja tärkeän aikuisen päivä sekä vanhempien aamukahvit.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Rovaniemellä.

Touhula Vekarakolo

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Katja Lustig
Arkisin klo 12:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Rovaniemen kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Rovaniemen kaupungille varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.