Takaisin toimipisteisiin

Touhula Metsätähti, Ii

Tuija Alikoski Päiväkodin johtaja

Luontopäiväkoti Touhula Metsätähti sijaitsee Alarannalla, rauhallisella paikalla metsän ympäröimänä, kuitenkin erilaisten virikemahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Haluamme luoda lapsille rauhallisen, mutta myös virikkeellisen kasvuympäristön. Päiväkodissamme on päivähoidon lisäksi tarjolla myös esiopetusta.

Päiväkodin toiminnassa painottuvat luonnonläheinen kasvatus ja liikunta. Metsätähdestä löytyy Metsämörri-koulutuksen käyneitä ohjaajia, ja teemmekin päiväkodin ympäristössä Metsämörri-retkiä viikottain. Ohjattua liikuntaa meillä on ohjelmassa päivittäin.

Normaalit kodinaskareet kuuluvat myös keskeisesti päivittäiseen kasvatukseen. Lapsien kanssa leivotaan, siivotaan ja askarrellaan. Pihalla on kesäisin kasvimaa, jota hoidetaan yhdessä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Iissä.

 

Touhula Metsätähti

Luonto
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Tuija Alikoski Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

  • Ahomansikat (1–3-vuotiaat)
  • Kielot (4–6-vuotiaat)