Takaisin toimipisteisiin

Touhula Fallåker, Espoo

Liikuntapäiväkoti Touhula Fallåker aloitti toimintansa uusissa tiloissa tammikuussa 2015. Päiväkoti sijaitsee Fallåkerin rivitaloalueella Lommilan ja Bembölen välissä, lähellä Turunväylän ja Kehä III:n risteymää. Kivenheiton päässä päiväkodista sijaitsee myös Jorvin sairaala.

Päiväkotimme toiminnassa korostuu liikunta. Meillä lapset saavat vähintään kaksi tuntia reipasta liikuntaa päiväkotipäivän aikana niin sisällä kuin ulkonakin. Lastemme lempipuuhia ovat temppuradat, pallopelit, autoleikit ja kotileikit. Päiväkodin avarat ja valoisat tilat muokkaantuvat tarpeiden mukaan innostaen lasta liikkumaan monipuolisesti.

Retkeilemme lasten kanssa usein ja hyödynnämme päiväkodin arjessa lähiympäristön liikuntapaikkoja. Talvisin käymme luistelemassa Leppävaaran jäähallissa ja retkeilemme päiväkodin ympäristössä olevilla ulkoilureiteillä ympäri vuoden. Erityinen retkipaikkamme ovat vanhan myllyn rauniot ja sen viereinen pieni kioski, jolle voi pysähtyä syömään vaikka omia eväitä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Espoossa.

Touhula Fallåker

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.


Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Daliah Javne
Ma, ke, to klo 12:00-13:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat enimmillään

Kokopäivähoito: 290 €
Kokopäivähoito 15 pv / kk: 246,50 €
Kokopäivähoito 12 pv / kk: 203 €
20 h / vko: 174 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.