Takaisin postauksiin

Avoimien ovien päivä Touhula Histamiinissa

Tervetuloa tutustumaan Touhula Histamiiniin 25.6. kello 9-16!

Päiväkodin ovet ovat avoinna koko päivän ajan, joten tutustumaan pääsette silloin, kun teille parhaiten sopii. Tutustumiskäynnistä ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Touhula Histamiini tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta, jossa huomioidaan erityisesti astmaattisten ja allergisten lasten tarpeet. Päiväkoti sijaitsee Meilahden Allergiatalossa.

Allergisten lasten erityistarpeet on otettu huomioon jo päiväkodin suunnitteluvaiheessa. Kaikki materiaalit rakennusaineista leluihin ovat hajusteettomia, helppohoitoisia ja myrkyttömiä. Allergia ei kuitenkaan ole edellytys varhaiskasvatuspaikan saamiselle.

Histamiini toimii Helsingin kaupungin ostopalvelupäiväkotina 30.6.2019 asti. 1.8. alkaen Histamiini siirtyy osaksi Touhulaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Annukka Hyvärinen
puh. 040 147 3100 / annukka.hyvarinen@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia

  • Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda

    Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta…
    Jatka lukemista
  • Joulun taikaa Touhula Vappulassa

    Viimeisimpien terveysviranomaisten suositusten mukaan peruutamme joulutapahtuman. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa harmia!   Liikunta- ja montessoripäiväkoti Touhula Vappula järjestää lasten joulutapahtuman päiväkodin…
    Jatka lukemista