Noora Räisänen

Touhula Satumetsä, Jäälissä ja hiihtosuunnistaja ja suunnistaja Noora Räisänen Raahesta ovat sopineet urheilijakummiyhteistyöstä.

Noora edustaa Saloisten Reipasta. Hän on moninkertainen hiihtosuunnistuksen arvokisaedustaja.

19-vuotiaiden EM-kilpailuissa Noora on saavuttanut neljä kertaa sijoituksen kuuden parhaan joukkoon, parhaimpana näistä sprintin kultamitali vuonna 2013. Noora valittiin Pohjois-Pohjanmaan nuoreksi urheilijaksi vuonna 2013. Hiihtosuunnistuksessa Noora on myös moninkertainen kultamitalisti.

Suunnistuksessa parhaimpiin saavutuksiin kuuluu sprintistä kaksi 9.sijaa sekä keskimatkan 10.sija SM-kilpailuista. Noora on pienestä asti harrastanut ja kokeillut erilaisia lajeja mm. jalkapalloa, jääkiekkoa sekä ampumahiihtoa. Noora kuuluu hiihtosuunnistuksen nuorten maajoukkueryhmään.

Noora on jo vieraillut päiväkodilla useana päivänä ja touhunnut, pelannut ja liikkunut lasten kanssa. Noora tutustutti meidät suunnistuksen alkeisiin: tutustuimme karttaan ja karttamerkkeihin päiväkodin pihalla ja toisella kertaa Noora järjesti meille suunnistusradan läheiseen leikkipuiston metsään.