1. Päiväkodit
 2. Ylöjärvi
 3. Touhula Star Academy Ylöjärvi

Touhula Star Academy Ylöjärvi, Ylöjärvi

Rosanna Heinonen Päiväkodin johtaja

Touhula Star Academy Ylöjärvi on englannin kielirikasteinen päiväkoti kaupungin keskustassa. Päiväkoti tarjoaa lapsille kansainvälisen kasvuympäristön täynnä positiivista kannustusta, tukea ja mahdollisuuksia oppia.

Kielipäiväkodeissa lapset oppivat kieliä rikkaasti monin eri tavoin. Lasten vuorovaikutustaidot kehittyvät leikkien ja pelien, tarinatuokioiden, lorujen ja laulujen kautta. Kielellisesti ja kulttuurillisesti monipuolinen ympäristö inspiroi tutustumaan ja oppimaan erilaisia näkökulmia sekä maailmankatsomuksia. Kieltä opitaan kielikylpyopetuksessa, jota voidaan toteuttaa pienemmissä sekä suuremmissa osioissa päivän aikana. Päiväkodissamme on myös ryhmiä, jotka kommunikoivat pelkästään vieraalla kielellä.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Ylöjärvellä.

Read about Touhula Star Academy Ylöjärvi in English.

Touhula Star Academy Ylöjärvi

Kieli
Ma–pe 7.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Rosanna Heinonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Ylöjärven kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 171 h / kk
  156–170 h / kk
  141–155 h / kk
  0–85 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus
 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Ylöjärven kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.