1. Päiväkodit
 2. Vihti
 3. Touhula Niittytie

Touhula Niittytie, Vihti

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Touhula Niittytie on kaksiryhmäinen liikuntapäiväkoti Nummelan keskustan tuntumassa. Pieni, kodikas ja lämminhenkinen päiväkotimme sijaitsee hyvien retki- ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Toimintamme lähtökohtana ovat lapsilähtöisyys ja pienryhmätoiminta. Liikunta ja ulkoilu kuuluvat jokaiseen päiväämme, ja lapset saavat päivittäin reipasta liikuntaa vähintään kaksi tuntia. Meillä liikutaan ilon kautta ja lapset saavat kokea liikunnan riemua päivittäin. Arkiliikunnan lisäksi käymme säännöllisesti läheisellä jumppasalilla ja urheilukentällä. Talvisin meidät voi nähdä luistelemassa jäähallilla. Liikunnan lisäksi kädentaidot ja musiikki ovat olennainen osa toimintaamme.

Pieni ja kodikas päiväkotimme sijaitsee kerrostalon pohjakerroksessa. Päiväkodin kodinomainen tunnelma on aistittavissa jo ovelta. Meillä on oma leikkipiha, jossa ulkoilemme päivittäin. Hyödynnämme toiminnassamme paljon päiväkodin lähiympäristöä. Käymme läheisessä ”rumpumetsässä” metsäretkillä pienryhmittäin. Teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön ja hyödynnämme hyvin Nummelan keskustan palveluita. Kävelymatkan päässä päiväkodilta sijaitsevat kirjasto ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä.

Monipuolinen ja suunniteltu toiminta on valttikorttimme. Päiväkotimme liikuntakummina toimii paikallinen Nummelan palloseura.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Vihdissä.

 

Touhula Niittytie

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Piia Törmänen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Vihdin kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksu (per kk) on kokopäiväsopimuksella enimmillään 289 €.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  105–147 h / kk
  85–105 h / kk
  0–84 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Vihdin kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Vihdin kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Nummelan Palloseura ry

  Touhula Nummela ja Nummelan Palloseura ry (NUPS) ovat sopineet urheilijakummiyhteistyöstä.

  Nummelan Palloseura on vuonna 1964 perustettu urheiluseura, jonka lajitarjonta nykyisellään käsittää jalkapallon ja futsalin. Aikaisempina vuosikymmeninä NuPSin väreissä on pelattu myös jääkiekkoa, sekä Suomessa hieman eksoottisempaa maahockeytä. Nykyään seurassa palloilee yli 550 rekisteröityä pelaajaa plus suuri joukko Vesseli-ikäisiä ja muita kuntofutaajia. Lisäksi seuramme tarjoaa erityisryhmille mahdollisuuden nauttia jalkapallosta NuPS Brazilin joukoissa.

  Touhulan liikuntapäiväkodit ja Nummelan Palloseura ry tulevat viettämään yhdessä hauskoja treenihetkiä. Yhteistyö on jo potkaistu käyntiin ensimmäisellä urheilijakummivierailulla.

  Lisätietoja Facebookista: https://www.facebook.com/nups1964/