1. Päiväkodit
  2. Tampere
  3. Touhula Ipanala

Touhula Ipanala, Tampere

Tiia Lampela Päiväkodin johtaja

Touhula Ipanala on pieni, 30-paikkainen taidepainotteinen päiväkoti Tampereen keskustan tuntumassa Tampellassa. Kodinomaisessa päiväkodissa on tilaa kahdelle lapsiryhmälle.

Taidepainotteisessa varhaiskasvatuksessamme hyödynnämme luovan ilmaisun monia muotoja. Lapset kokevat päiväkodissamme oppimisen ja onnistumisen elämyksiä ennen kaikkea monipuolisen sanallisen, kuvallisen, musiikillisen ja kehollisen ilmaisun kautta. Hyödynnämme myös aktiivisesti kaupungin keskustan rikasta kulttuuritarjontaa. Varhaiskasvatukseemme kuuluvat oleellisena osana käynnit teattereissa, kirjastossa, Museokeskus Vapriikin näyttelyissä, Lastenkulttuurikeskus Rullassa sekä erilaisissa lasten konserteissa ja tapahtumissa. Pyrimme lisäksi toteuttamaan luovia projekteja yhteistyössä erilaisten taide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Päiväkotimme keskeisen sijainnin ansiosta hyödynnämme ulkoiluissamme lähialueiden upeita liikuntaleikkipuistoja, kuten Pikku Kakkosen puistoa ja Tiitiäisen Satupuistoa. Talviaikaan Soukkapuiston luistelujää ja pulkkamäki ovat pienen kävelymatkan päässä. Liikkuvuutemme ansiosta päiväkotimme lapset ovatkin tottuneita kaupunkiympäristössä kulkijoita!

Luovan toiminnan ja elämyksellisyyden lisäksi haluamme päiväkodissamme painottaa lasten osallisuutta ja osallistumista edistävää avointa ja yhteisöllistä toimintakulttuuria.

Trustmary Reviews

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Tampereella.

Touhula Ipanala

Taide
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiia Lampela Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat tamperelaisille enimmillään

Kokopäivähoito: 446,75 €
26 h / vko: 239,75 €

  • Kokopäiväsopimus
  • Osaviikkosopimus

    26 h / vko

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

  1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
  2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.