1. Päiväkodit
 2. Siuntio
 3. Touhula Störsvik

Touhula Störsvik, Siuntio

Susanna Hulkkonen Päiväkodin johtaja

Touhula Störsvikin toiminta päättyy 31.7.2020. Varhaiskasvatuspaikkojen osalta olettehan yhteydessä Siuntion kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Touhula Störsvik on kaksikielinen (FIN-SVE) päiväkoti Pickala Golfin läheisyydessä. Seikkailuteemaisessa päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää; kolme suomenkielistä ryhmää ja yksi ruotsinkielinen.

Touhulan seikkailupäiväkodissa kannustamme löytämään seikkailun jokaisesta hetkestä. Liikunnalliset, musiikilliset tai luonnossa tapahtuvat seikkailumme tekevät päivistä elämyksellisiä ja innostavat lapsia löytämään uusia tapoja ymmärtää ympäröivää maailmaa. Seikkailukasvatuksessamme korostuu luonto- ja ympäristökasvatus, kokemuksellinen ja aidossa luontoympäristössä oppiminen, itsetunto- ja kaveritaidot sekä itsensä rohkeaksi haastaminen. Toimimalla yhdessä, hyvän yhteishengen kantamana opimme luottamaan itseemme ja toisiimme.

Läs mer om Touhula Störsvik på svenska.

Touhula Störsvik

Seikkailu
Ma–pe klo 6.45–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Susanna Hulkkonen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 148 h / kk (yli 35 h / vko)
  87–147 h / kk (21–34 h / vko)
  0–86 h / kk

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Siuntion kunnan palveluseteli ja perheiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Palvelusetelin arvoon vaikuttavat perheen koko ja tulot.

Täytäthän sekä Touhulan hakemuksen että Siuntion kunnan palvelusetelihakemuksen. Perhe toimittaa palvelusetelihakemuksen ja tarvittaessa tulotiedot suoraan Siuntion kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.