1. Päiväkodit
 2. Sipoo
 3. Touhula Söderkulla

Touhula Söderkulla, Sipoo

Sofia Forsman Päiväkodin johtaja

Touhula Söderkullan toiminta päättyy 31.7.2020. Varhaiskasvatuspaikkojen osalta olettehan yhteydessä Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Liikuntapäiväkoti Touhula Söderkulla sijaitsee Taasjärven alueella.

Päiväkotimme avarat tilat ovat suunniteltu päiväkotikäyttöön. Tilat ovat muokattavissa toimintojen tarpeiden mukaan. Liikuntasalissamme on kiipeilyseinä ja liikuntavälineitä, jotka ovat lasten käytössä koko ajan. Päiväkotimme sijaitsee metsän syleilyssä, ja retkeilemme säännöllisesti lähimetsissä. Talvisin teemme retkiä myös lähellä sijaitsevalle luistelukentälle luistelemaan.

Aidatulta pihaltamme löytyy mm. liukumäki ja keinut. Omalla nurmialueella lapset voivat liikkua vapaasti ja omaehtoisesti. Pihalla onnistuu myös lasten ja kasvattajien yhteiset erilaiset pihapelit. Meillä on myös oma metsäkumpare, joten talvisin voimme laskea mäkeä heti päiväkodin pihalla.

Touhula Söderkulla

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sofia Forsman Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Sipoon kunnan myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksu on enimmillään sama kuin ylin kunnallinen asiakasmaksu.

 

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Sipoon kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Sipoon kunnan sivistysosastolle.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.