1. Päiväkodit
 2. Raahe
 3. Touhula VilliVekara

Touhula VilliVekara, Raahe

Satu Labigne Päiväkodin johtaja

Touhula VilliVekaran toiminta päättyy 31.7.2020. Varhaiskasvatuspaikkojen osalta olettehan yhteydessä Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Touhula VilliVekaran tilat ovat päiväkotitoimintaan rakennetut, uudet ja viihtyisät. Päiväkodin sisustus on iloinen ja värejä on käytetty rohkeasti. Omassa jumppasalissa lapsilla on lupa liikkua, riemuita ja hikoilla.

Päiväkodin sijainti Puu-Raahessa sekä palveluiden ja tapahtumien läheisyys luovat loistavat puitteet taidepäiväkodin toiminnalle. Retkille, museoihin ja muille vierailuille on usein vain lyhyt kävelymatka. Lähiympäristöä hyödynnetään myös liikunnan merkeissä. Suuntaamme viikoittain askeleemme metsään, puistoihin, konserttiin tai retkelle. Talvisaikaan hiihto ja luistelu ovat tuttua puuhaa lapsille, kun taas muina vuodenaikoina hikoillaan vähälumisempien lajien merkeissä.

Satujen rooli päiväkodissamme on vahva ja säännölliset kirjastovierailut ovatkin osa arkeamme. Kasvattajistamme löytyy Metsämörri-osaamista, jota sovelletaan kaupunkioloihin mörrimetsän ohella. Harjoittelemme myös englantia päiväkotipäivien aikana pidettävässä englannin kielen kerhossa. Lisäksi englantia toteutetaan niin sanotusti pieninä suihkauksina arjessa joka ryhmässä.

Touhula VilliVekarassa arvostetaan tiivistä ja mutkatonta kasvatuskumppanuutta perheen ja henkilöstön välillä. Aktiivisella yhteistyöllä voimme parhaiten tukea lapsen yksilöllistä kehitystä ja kasvua.

Touhula VilliVekara

Taide
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Satu Labigne Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.