1. Päiväkodit
 2. Pudasjärvi
 3. Touhula Pudasjärvi

Touhula Pudasjärvi, Pudasjärvi

Mervi Kesti Päiväkodin johtaja

Touhula Pudasjärvi on uusi hirsipäiväkoti, joka avautui Kurenalle elokuussa 2019.  Päiväkoti on seikkailu- ja kielipainotteinen, ja päiväkodissa on tilaa yhteensä kolmelle lapsiryhmälle.

Touhula Pudasjärven toiminta päättyy 31.8.2021. Varhaiskasvatuspaikkoihin liittyessä voitte olla yhteydessä Pudasjärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Touhulan seikkailupäiväkodissa kannustamme lapsia löytämään seikkailun jokaisesta hetkestä. Seikkailukasvatuksessamme korostuu luonto- ja ympäristökasvatus, kokemuksellinen luontoympäristössä oppiminen sekä kaveritaidot.

Kielipainotteisuus tarkoittaa sitä, että kehitämme lasten englannin kielen taitoa lukuhetkien, lorujen ja laululeikkien kautta. Kielellisesti ja kulttuurisesti värikäs ympäristö tukee lapsen kielellistä kehitystä sekä innostaa lasta tutkimaan ja ymmärtämään uusia näkökulmia.

Touhula Pudasjärvi

Kieli, Seikkailu
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Mervi Kesti Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 16 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Pudasjärven kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tuloselvityksen tarvittaessa suoraan Pudasjärven kaupungin asiakaslaskutukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.