1. Päiväkodit
 2. Pudasjärvi
 3. Touhula Pudasjärvi
Tulossa

Touhula Pudasjärvi, Pudasjärvi

Heli Mönttinen Palvelupäällikkö

Hirsipäiväkoti Touhula Pudasjärvi avautuu Kurenalle, Varsitielle elokuussa 2019!  Päiväkoti on seikkailu- ja kielipainotteinen, ja siellä on tilaa yhteensä kolmelle lapsiryhmälle.

Touhulan seikkailupäiväkodissa kannustamme lapsia löytämään seikkailun jokaisesta hetkestä. Seikkailukasvatuksessamme korostuu luonto- ja ympäristökasvatus, kokemuksellinen luontoympäristössä oppiminen sekä kaveritaidot.

Kielipainotteisuus tarkoittaa sitä, että kehitämme lasten englannin kielen taitoa lukuhetkien, lorujen ja laululeikkien kautta. Kielellisesti ja kulttuurisesti värikäs ympäristö tukee lapsen kielellistä kehitystä sekä innostaa lasta tutkimaan ja ymmärtämään uusia näkökulmia.

Uuden päiväkodin toiminta käynnistyy elokuussa 2019, jolloin päiväkodin johtajana aloittaa varhaiskasvatuksen opettaja Mervi Kesti. Siihen asti tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Heli Mönttinen.

Hae päivähoitopaikkaa elokuulle nyt!

Touhula Pudasjärvi

Kieli, Seikkailu

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Heli Mönttinen Palvelupäällikkö

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 16 pv / kk
  Kokopäivähoito 10 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Pudasjärven kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tuloselvityksen tarvittaessa suoraan Pudasjärven kaupungin asiakaslaskutukseen.