1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula PikkuVekara

Touhula PikkuVekara, Oulu

Sari Hiltunen Päiväkodin johtaja

Touhula PikkuVekaran toiminta päättyy 31.7.2020. Voit tutustua ja hakea paikkaa muihin Oulun päiväkoteihin päiväkotien omilla sivuilla.

Seikkailupäiväkoti Touhula PikkuVekara avasi ovensa perheille elokuussa 2009. Kodinomaisessa päiväkodissa touhuilee kaksi lapsiryhmää, Kiviset ja Soraset. Päiväkodin sijainti Metsokankaalla on erinomainen, sillä ympärillä on runsaasti metsää ja ulkoilumaastoja. Varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme esiopetusta.

Luonto- ja ympäristökasvatus ovat olennainen osa päiväkodin toimintaa. Syksyllä 2012 aloitimme Vihreä lippu -toiminnan ja tavoitteenamme on vähentää jätteen syntyä muun muassa käyttämällä materiaalia uudelleen. Liikunnallisuus on myös tärkeä osa päiväkodin arkea ja järjestämmekin lapsille ohjattuja liikuntatuokioita säännöllisesti. Käytössämme on monipuolinen välineistö niin sisä- kuin ulkoliikuntaan, jotka ovat lasten jokapäiväisessä käytössä. Päiväkodin salissa lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään omaehtoisesti. Luistelemassa käymme Metsokankaan urheilukentällä.

Päiväkotimme sisätilat ovat viihtyisät ja kodikkaat. Aidatulla pihallamme on myös runsaasti tilaa leikkiä ja puuhailla. Päiväkodin laaja nurmialue tuo vehreyttä piha-alueeseen. Olemmekin tehneet yhdessä lasten kanssa pihalle kasvimaan, jota hoidamme vuosittain. Päiväkodin tiloissa touhuilun lisäksi retket lähiympäristöön ovat kiinteä osa toimintaamme. Metsäretkillä tutustumme luontoon sadunomaisesti ja elämyksellisesti kaikin aistein. Päiväkodissamme toimii myös syksyllä 2010 toimintansa aloittanut vanhempaintoimikunta.

Touhula PikkuVekara

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sari Hiltunen Päiväkodin johtaja
Tavoitettavissa arkisin klo 9:00-14:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus
 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.