1. Päiväkodit
 2. Oulu
 3. Touhula Jatsi

Touhula Jatsi, Oulu

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja

Touhula Jatsi on Höyhtyällä sijaitseva liikuntapäiväkoti. Jatsi on pieni, kodikas ja sympaattinen päiväkoti erinomaisella sijainnilla monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lähellä.

Kaksiryhmäisen päiväkotimme toiminnassa korostuu liikuntateemamme lisäksi lapsilähtöisyys. Tarjoamme lapsille joka päivä kaksi tuntia liikuntaa eri muodoissa päiväkotipäivän aikana niin ulkona kuin sisälläkin. Liikunnassa meistä tärkeintä on ilo, hauskuus ja onnistumisen kokemukset – liikunta on leikkiä ja leikki liikuntaa! Lapset osallistuvat ohjatun liikunnan suunnitteluun, ja myös muussa toiminnassa kuulemme sekä lasten että vanhempien toiveita. Joskus käydään autokorjaamolla tutustumassa autojen toimintaan, joskus haetaan lähikaupasta välipalatarvikkeita tai mennään Lintulammelle lintuja bongaamaan… ja aina meillä on mukavaa!

Teemme paljon retkiä päiväkodin lähiympäristössä. Erityisesti lähiliikuntapaikat, leikkipuistot ja metsät ovat lasten suosikkeja. Lyhyiden kävelymatkojen päässä sijaitsevat mm. Raksilan liikuntakeskus, Ouluhalli sekä lähikoulujen pelikentät. Paikallisbussilla pääsemme näppärästi kulkemaan kätevästi kauemmaskin, ja konsertit, elokuvat sekä muut mukavat kulttuuritapahtumat ovat meille kivoja juhlahetkiä arjen keskellä. Tosin arkikin tuntuu juhlalta, kun laitetaan diskovalot vilkkumaan ja musiikit soimaan, kun siltä tuntuu. Pieni päiväkotimme onkin täynnä elämää – tervetuloa mukaan!

Voit seurata päiväkotiamme myös Facebookissa. Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Oulussa.

Touhula Jatsi

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–16.45

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kaisa Nissi Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9:00–12:00

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk
  Osapäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Oulun kaupungin palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Oulun kaupungin asiakasmaksuyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • ReimaGO

  ReimaGO-aktiivisuussensori on kehitetty erityisesti lapsia varten. Lapsi ei tarvitse liikkumiseen ja leikkimiseen mukaansa muuta kuin sensorin, sillä kertynyt data synkronoidaan mobiililaitteen kanssa vasta liikunnan jälkeen. Sensori herää, kun lapsi alkaa liikkua ja se tallentaa vain liikkumisen tehon ja keston.

  ReimaGO-sovelluksesta nähdään liikunnasta saadun, sensoriin kertyneen energian määrä. Energian avulla lapsi pääsee etenemään sovelluksen pelimaailmoissa hauskoja palkintoja keräten.

  ReimaGO-aktiivisuussensorit tuovat lasten liikkumiseen digitaalisen ja pelillisen puolen, ja sensori auttaa myös vanhempia seuraamaan, miten Touhula-päiväkotien liikuntalupaus toteutuu.