1. Päiväkodit
 2. Nokia
 3. Touhula Touhukas

Touhula Touhukas, Nokia

Maria Paunu-Kylä Päiväkodin johtaja

Touhula Touhukas on pieni, kodikas ja lämminhenkinen päiväkoti, joka sijaitsee rauhallisella Koskenmäen alueella metsän reunustalla.

Kieliteemaisessa päiväkodissamme englannin kielen opettelu toteutuu laulujen, lorujen ja satujen kautta. Kieliteema näkyy myös draamakasvatuksena esimerkiksi sormi- ja käsinukke-esityksissä. Kieliteeman lisäksi toiminnassamme korostuu digi- ja mediakasvatus.

Myös liikkuminen on meille tärkeää, ja liikunnallisuuteen kannustaminen onkin yksi tärkeimmistä toimintaperiaatteistamme. Liikuntahetket on suunniteltu jokaisen lapsen yksilöllisen kehityksen ympärille siten, että riemua ja haastetta riittää jatkuvasti kehityksen kasvaessa.

Panostamme myös avoimen yhteistyösuhteen luomiseen huoltajien kanssa, sillä toimiva kasvatuskumppanuus on meille ensiarvoisen tärkeää lasten hyvinvoinnin ja kehityksen tukemisen kannalta.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Nokialla.

Touhula Touhukas

Kieli

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistukset toiminnan kehittämiseksi

Maria Paunu-Kylä Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Nokian kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 140 h / kk
  86–139 h / kk
  0–85 h / kk

 • Sisaralennus

  50 % toisesta lapsesta, josta vielä 20 % kolmannesta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Palveluseteliä haetaan Nokian kaupungilta. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Nokian kaupungin Sivistyspalveluihin varhaiskasvatuksen toimistosihteerille. Lisätietoja voit kysyä Varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta, puh. 044 906 1242.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.