1. Päiväkodit
 2. Liminka
 3. Touhula Liminka

Touhula Liminka, Liminka

Tiina Lehtomäki Päiväkodin johtaja

Touhula Limingan toiminta päättyy 31.7.2020. Varhaiskasvatuspaikkojen osalta olettehan yhteydessä Limingan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Liikuntapäiväkoti Touhula Liminka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liminganportissa. Ympäristömme tarjoaa lapsille monipuolisen mahdollisuuden liikkumiseen, tutkimiseen ja aistimiseen. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme toiminnassa painottuu liikuntateemamme lisäksi pienryhmäpedagogiikka. Liikunnan ilo ja riemu ovat osa päivittäistä arkeamme. Päiväkodin toimintaa ohjaa liikunnan vuosisuunnitelma. Energinen henkilökuntamme on aktiivisesti vahvistanut ammattitaitoaan liikunnallisten koulutusten kautta. Näin pystymme tarjoamaan kaikille lapsille mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen ja uusien elämysten kokemiseen. Päiväkotipäivän aikana liikunta koostuu muun muassa ryhmien yhteisistä aamujumpista, päivittäisistä ohjatuista liikuntaleikeistä sisällä ja ulkona, liikunnallisista toimista siirtymätilanteissa, säännöllisistä retkistä lähiympäristön puistoihin sekä metsiin, koko päiväkodin yhteisistä liikunnallisista hetkistä sekä yhteistyöstä urheilijakummiseura A.I.K Uleåborgin kanssa.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat päiväkodin yhteiset liikuntapäivät, ryhmien omat metsä- ja puistoretket sekä monipuoliset temppuradat sisä- ja ulkotiloissa. Lapsille erityisiä ovat toimintakauden aikana toteutettavat kevätretket sekä eskareiden uimakoulu. Esiopetusikäiset tekevät vuosittain yhteistyötä koulun oman kummiluokan kanssa.

Touhula Liminka

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiina Lehtomäki Päiväkodin johtaja
Ma–pe klo 9–15

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 15 pv / kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Limingan kunnan palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu sekä sisaralennus. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Limingan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • A.I.K Uleåborg

  A.I.K Uleåborg ja Touhula Liminka ovat sopineet kummiurheilijayhteistyöstä.

  A.I.K Uleåborg on liminkalaistunut jääkiekkoseura, joka pelaa kaudella 2016-2017 jääkiekon valtakunnallisessa Suomi-Sarjassa. A.I.K pelaa kotiottelut ja harjoittelee Limingan jäähallissa. Seuran tunnusvärit ovat punainen ja valkoinen. A.I.K Uleåborg on tavoitteellinen kilpaurheiluseura, jonka virallinen tavoite on nousta sarjaporrasta ylemmäs Mestikseen vuoteen 2020 mennessä. Seuran pelaajat ovat tavoitteellisia urheilijoita, jotka haluavat edetä uralla Mestis / Liiga pelaajiksi.

  A.I.K Uleåborg haluaa olla mukana tukemassa lasten liikunnallista elämäntapaa ja antaa lapsille unohtumattomia kokemuksia liikunnan parissa. A.I.K:n pelaajat vierailevat Touhula Limingan olympialaisissa ja lapset pääsevät pelaajien kanssa yhteisille luisteluvuoroille.

  Lisätietoja: www.uaik.fi