1. Päiväkodit
 2. Kirkkonummi
 3. Touhula Sarvvik

Touhula Sarvvik, Kirkkonummi

Marjo Neijonen-Ilves Päiväkodin johtaja

Touhula Sarvvik sijaitsee meren läheisyydessä, luonnon keskellä Kirkkonummen ja Espoon rajalla. Päiväkodin tilat ovat uudet ja valoisat, ja tiloissamme temmeltää neljä lapsiryhmää. Tilat ovat helposti muunneltavissa ryhmien toiminnan ja projektien mukaisesti.

Päiväkotimme kantava teema on liikunta. Kannustamme lapsia liikkumaan ja toimimaan aktiivisesti arjen pienimmissäkin hetkissä, kuten pukemistilanteissa, aamupiireissä, ruokailussa ja leikin lomassa.

Päiväkotimme lasten lempipuuhia ovat temppuradat, trampoliinilla hyppiminen ja erilaiset leikit, kuten liikennevalo- ja rakenteluleikit. Päiväkodissamme retkeillään lähipuistoissa ja merenrannassa vaihtuvia maisemia ihailemassa. Käymme lasten kanssa myös kirjastossa ja teemme yhteistyötä Touhula Kirkkonummen kanssa retkien myötä.

Säännöllisiä tapahtumia päiväkodissamme ovat kuukausittain järjestettävä leivontapäivä, josta kokoamme Sarvvikin omaa keittokirjaa perheiden hyödynnettäväksi. Meillä järjestetään myös vanhempien aamukahvit sekä torstaisin Touhutorstai, jossa liikutaan koko talon voimin pihalla ja tervetulleita ovat myös kotona olevat vanhemmat lapsineen.

Voit seurata päiväkotiamme myös Facebookissa. Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Kirkkonummella.

Touhula Sarvvik

Liikunta
Ma–pe klo 6.40–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Marjo Neijonen-Ilves Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Kirkkonummen kunnan myöntämästä palvelusetelistä. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidon tarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

Kokopäivähoito: 289 €
15 pv / kk 85%: 245,65 €
12 pv / kk 70%: 202,30 €
20 h / vko: 145 €

5 v. kokopäivähoito: 202 €
5 v. 20 h / vko: 116 €

Esiopetuksen täydentävä varhaiskasvatus yli 20 h / vko: 202 €
Esiopetuksen täydentävä varhaiskasvatus alle 20 h / vko: 116 €

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk
  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

  Palvelusetelillä 50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Kirkkonummen kunnan palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan kunnan varhaiskasvatuspalveluihin palvelusetelihakemuksen yhteydessä.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Reiman sadevaate-etu

  Päiväkoti tarjoaa veloituksetta päiväkodin lasten käyttöön Reiman sadevaatteet. Kaikille löytyy päiväkodilta sopivat, toimivat sadevarusteet, joiden huollosta ja puhtaanapidosta vastaa päiväkoti.

 • ReimaGO

  ReimaGO-aktiivisuussensori on kehitetty erityisesti lapsia varten. Lapsi ei tarvitse liikkumiseen ja leikkimiseen mukaansa muuta kuin sensorin, sillä kertynyt data synkronoidaan mobiililaitteen kanssa vasta liikunnan jälkeen. Sensori herää, kun lapsi alkaa liikkua ja se tallentaa vain liikkumisen tehon ja keston.

  ReimaGO-sovelluksesta nähdään liikunnasta saadun, sensoriin kertyneen energian määrä. Energian avulla lapsi pääsee etenemään sovelluksen pelimaailmoissa hauskoja palkintoja keräten.

  ReimaGO-aktiivisuussensorit tuovat lasten liikkumiseen digitaalisen ja pelillisen puolen, ja sensori auttaa myös vanhempia seuraamaan, miten Touhula-päiväkotien liikuntalupaus toteutuu.

   

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.