1. Päiväkodit
 2. Jyväskylä
 3. Touhula Laivakoira

Touhula Laivakoira, Jyväskylä

Satu Laksila Päiväkodin johtaja

Touhula Laivakoiran toiminta päättyy 31.7.2020. Voit tutustua ja hakea paikkaa muihin Jyväskylän päiväkoteihin päiväkotien omilla sivuilla.

Päiväkoti Touhula Laivakoira sijaitsee Palokan Nuutissa. Touhula Laivakoirassa on seikkailtu jo vuodesta 2009 lähtien. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkodissamme seikkailee neljä lapsiryhmää. Kultahippujen, Safiirien, Rubiinien ja eskari-Timanttisten lempipuuhia ovat pehmopalikoilla rakentelu ja peuhaaminen sekä erilaiset liikunnalliset touhut sisällä ja ulkona. Retkeilemme viikoittain lähimetsään sekä puistoihin. Välillä reppuun pakataan mukaan trangiat ja kaakaota. Silloin tällöin yllätämme vanhemmat itse tehdyillä pulloposteilla ja leipomalla pullia lasten kanssa.

Järjestämme paljon erilaisia teemapäiviä, kuten nurinkurinpäivän, hullut päivät ja hämäränhyssyt. Lisäksi lasten vanhemmat ja sisarukset pääsevät osaksi seikkailuja yhteisten aamupalojen ja hakukahvien sekä esimerkiksi liikunnallisten puuhien muodossa. Aivan aidan toisella puolella sijaitsee lasten nimeämä Röllikukkula, missä koetaan vuoden aikana monenlaisia seikkailuja, kuten metsäpäiväkoti.

Touhula Laivakoira

Seikkailu
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Satu Laksila Päiväkodin johtaja
Auli Pakarinen Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Jyväskylän kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidontarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

Yli 151 h / kk: 326 €
131–150 h / kk: 293 €
108–130 h / kk: 261 €
85–107 h / kk: 212 €
0–84 h / kk: 179 €

esikoululaisten täydentävä varhaiskasvatus: 179–212 €

 

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 151 h / kk
  131–150 h / kk
  108–130 h / kk
  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Jyväskylän kaupungin palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Jyväskylän varhaiskasvatuksen talousyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.