1. Päiväkodit
 2. Jyväskylä
 3. Touhula Fabriikki

Touhula Fabriikki, Jyväskylä

Elina Keurulainen Päiväkodin johtaja

Touhula Fabriikki on uusi, kieli- ja taidepainotteinen päiväkoti Kankaan alueella. Päiväkoti avasi ovensa Ailakinkadulla elokuussa 2019. Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Kieli- ja taidepainotteinen päiväkoti Touhula Fabriikki sijaitsee Kankaan ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uudeksi asuinalueeksi rakentuneen vanhan tehdasalueen läheisyydestä löytyy erinomaisia ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksia mm. Tourujoen luontopolulta.

Kokemuksia Touhula Fabriikista

”Aivan mahtava päivähoidon aloitus ollut kaikenkaikkiaan. Työntekijät iloisia, innovatiivisia ja vastaanottavaisia. Joustavasti onnistunut kaikki sopimukset ja hoitoajat päiväkodin kanssa.”

”Taapero nauttii olostaan ja innokkaasti kertoo päivän tapahtumista siten miten osaa. Hän tykkää lähteä aina hoitoon ja on iloinen kun häntä tullaan noutamaan. Päiväkodin aloittaminen on sujunut hänen ja meidän vanhempien näkökulmasta oikein hyvin.”

”Henkilökunta on ihan huippua ja he myös jaksavat keksiä mahtavia teemapäiviä ja tapahtumia lapsille ympäri vuoden. Arvostan myös sitä, että he panostavat oikeasti joka lapsen päivän asioiden kertomiseen ja kodin ja päikyn yhteistyöhön.”

Trustmary Reviews

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Jyväskylässä.

Touhula Fabriikki

Kieli, Taide
Ma–pe 6.30–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Elina Keurulainen Päiväkodin johtaja
Auli Pakarinen Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuspaikan hinta koostuu asiakasmaksusta ja Jyväskylän kaupungin myöntämästä palvelusetelin omavastuuosuudesta. Asiakasmaksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, tulot ja hoidontarve. Päiväkotimme asiakasmaksut ovat enimmillään

Yli 151 h / kk: 326 €
131–150 h / kk: 293 €
108–130 h / kk: 261 €
85–107 h / kk: 212 €
0–84 h / kk: 179 €

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus: 179–212 €

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 151 h / kk
  131–150 h / kk
  108–130 h / kk
  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  85–107 h / kk
  0–84 h / kk

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissa on käytössä Jyväskylän kaupungin palveluseteli, ja tulojen mukaan määräytyvä asiakasmaksu. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Jyväskylän varhaiskasvatuksen talousyksikköön.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.