1. Päiväkodit
 2. Järvenpää
 3. Touhula Kurkiaura

Touhula Kurkiaura, Järvenpää

Kristiina Partio Päiväkodin johtaja

Liikuntapäiväkoti Touhula Kurkiaura sijaitsee Lepolan alueella. Uudet, päiväkotikäyttöön suunnitellut tilat avautuivat ja täyttyivät lasten naurusta, laulusta sekä touhusta elokuussa 2017. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Liikuntapainotteisen päiväkodin päivät ovat täynnä liikettä. Kannustamme lapsia liikkumaan monipuolisesti erilaisissa päivän toimintojen yhteydessä. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, ja lapset pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä päivittäin.

Päiväkodistamme löytyy omat pienryhmätilat eri ikäisille lapsiryhmille. Pienryhmätiloista löytyy tilaa leikkiä ja vaikkapa rakentaa temppurata. Tilaa on myös pysähtyä oppimisen, askartelun ja lukuhetkien äärelle. Aidatulta pihaltamme löytyy monipuolisesti välineitä, jotka ovat lasten käytössä. Keinut, kiipeilytelineet ja hiekkalaatikot kutsuvat leikkiin ja liikkeeseen.

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Järvenpäässä.

Touhula Kurkiaura

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Kristiina Partio Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Hoitoaikaperusteinen sopimus

  Yli 147 h / kk
  106–146 h / kk
  0–84 h / kk

 • Sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä Järvenpään kaupungin palveluseteli. Palvelusetelillä asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Perhe toimittaa tulotiedot tarvittaessa suoraan Järvenpään varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin. Touhula Kurkiaurassa on tilaa kuudelle lapsiryhmälle. Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.