1. Päiväkodit
 2. Hyvinkää
 3. Touhula Riemurinne

Touhula Riemurinne, Hyvinkää

Tiia Sääksjärvi Päiväkodin johtaja

Touhula Riemurinne on elokuussa 2014 avattu päiväkoti Hyvinkään Pavinmäessä. Päiväkotimme tiloissa touhuaa neljä lapsiryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkotimme on liikuntapainotteinen. Tuemme lasten aktiivisuutta arjessa ohjatuilla liikuntatuokioilla niin sisällä kuin ulkonakin. Päiväkodin selkeälinjaiset tilat ja aina saatavilla olevat liikuntavälineet mahdollistavat myös lasten omaehtoiset liikunnalliset leikit. Päiväkodin touhukkaiden lasten suosikkileikkejä ovatkin hippaleikit, kiipeileminen ja erilaiset temppuradat, joita aikuisten tai lasten toimesta rakentuu päiväkodin tiloihin viikoittain. Ulkona niin pienet kuin isotkin viihtyvät pallopelien parissa ja etenkin pienimpien lempipuuhaa on mopoilla ajelu sekä hiekkaleikit.

Seikkailemme viikoittaisilla retkillämme lähialueen metsissä sekä leikkipuistoissa. Toimintakauden aikana tulevat tutuiksi Wanha Areenan lisäksi myös muut Hyvinkään keskustan liikuntapaikat ja -kentät. Kävellen taittuvat vikkelästi matkat myös Willa Artun vaihtuviin taidenäyttelyihin ja -työpajoihin sekä kirjastoon.

Päiväkotimme tekee yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, joista urheilukummimme käyvät pitämässä liikunnallisia toimintatuokioita säännöllisesti. Pääsemme urheilukummien opastuksella muun muassa tutustumaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin.

Innokas ja iloinen henkilökuntamme järjestää kaiken ikäisille lapsille touhua yli ryhmärajojen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan hyödyntäen. Lapset saavatkin toteuttaa itseään monipuolisesti ja lasten ajatukset ja ideat otetaan aina huomioon toiminnan suunnittelussa.

Vähintään kerran kuussa kutsumme perheet vanhempienkahville tai -aamupalalle ja järjestämme perheille puuhaa retkiä ja yhteisiä tapahtumia ympäri vuoden. Päiväkodissamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta, joka järjestää mukavia tempauksia ja aktiviteettejä kaikille päiväkodin perheille.

Touhula Riemurinne

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Tiia Sääksjärvi Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 16 pv / kk

 • Sisaralennus

  Hyvinkään kaupungin sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Korkeimmillaan vanhempien maksama asiakasmaksu on sama kuin ylin kunnallinen hoitomaksu. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää. Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.