1. Päiväkodit
 2. Hyvinkää
 3. Touhula Riemurinne

Touhula Riemurinne, Hyvinkää

Lotta Mäkinen Päiväkodin johtaja

Touhula Riemurinne on elokuussa 2014 avattu päiväkoti Pavinmäessä. Päiväkotimme tiloissa touhuaa neljä lapsiryhmää. Päiväkotimme tilat ovat siistit ja selkeälinjaiset.

Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta. Esiopetuspaikkaa päiväkodistamme voit hakea 19.1.2020 mennessä samalla Touhulan lomakkeella, millä haetaan varhaiskasvatukseen.

Toiminnassamme painottuu liikunta. Tuemme lasten aktiivisuutta arjessa ohjatuilla liikuntatuokioilla joka päivä ja mahdollistamme myös lasten vapaan liikunnan ja leikit. Lastemme lempipuuhia ovat kiipeily, hippaleikit, legoilla rakentaminen, metsässä leikkiminen, majojen rakentaminen, satujen kuunteleminen, palapelien kokoaminen, temppuradat, laulupussi, kirjojen lukeminen, kotileikki sekä leipominen. Joka viikko yksi ryhmä leipoo koko talolle jotain.

Retkeilemme paljon lähialueen metsissä ja leikkipuistoissa. Käytämme ahkerasti myös Martin urheilupuistoa ja sen lähistön liikuntamahdollisuuksia. Luistelemme ja hiihdämme ahkerasti talvisin. Taiteeseen ja taiteen tekemiseen käymme tutustumassa lasten kanssa Willa Artun taidenäyttelyissä ja pajoissa. Vierailemme kuukausittain myös Hyvinkään kirjastoissa. Eskareiden kanssa osallistumme monipuolisesti alueelliseen yhteistyöhön lähipäiväkotien ja koulujen kanssa.

Kerran kuussa kutsumme vanhemmat yhteiselle aamupalalle lasten kanssa. Järjestämme myös perheille yhteisiä tapahtumia, kuten Touhulan synttärit elokuussa, vappuriehan sekä joulu- ja kevätjuhlat. Henkilökuntamme on työstään innostunutta ja motivoitunutta.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Hyvinkäällä.

Touhula Riemurinne

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Lotta Mäkinen Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv / kk

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito
  Osapäivähoito 16 pv / kk

 • Sisaralennus

  Hyvinkään kaupungin sisaralennus

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Korkeimmillaan vanhempien maksama asiakasmaksu on sama kuin ylin kunnallinen hoitomaksu. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää. Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.