1. Päiväkodit
 2. Helsinki
 3. Touhula Lassila

Touhula Lassila, Helsinki

Elisa Rauas Päiväkodin johtaja

Touhula Lassila sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä. Syksyllä 2016 avatun päiväkodin tilat ovat avarat, valoisat, monipuoliset sekä lasta liikkumaan kannustavat. Touhula Lassilan toiminta päättyy viimeistään 30.11.2021. Päiväkotipaikkoja voi tiedustella Helsingin kaupungin varhaiskasvatuspalveluista.

Touhulan liikuntapäiväkodin päivä on täynnä liikettä. Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, ja lasten kanssa keskustellaan liikkumisen, levon ja hyvien ihmissuhteiden merkityksestä hyvinvoinnille ja terveydelle. Lapset pääsevät päivittäin ilmaisemaan itseään, kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikkumalla. Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa niin ulkona kuin sisällä.

Vanhempien palautteita päiväkodista

”Pätevää ja mukavaa henkilökuntaa. Lapseni selkeästi luottaa kasvattajiin ja vanhempana arvostan selkeää ja jatkuvaa viestintää. Lapseni kehitystä tuetaan päiväkodissa todella hyvin.”

”Hoitajilla on aina aikaa kohdata lapset ja vanhemmat. Saan tietää paljon lapseni päivistä ja puuhista, sekä lasta hakiessa että TouGon kautta kuvien, viestien ja viikkokirjeiden muodossa.”

”Toiminta aktiivista ja monipuolista. Päiväkodissa kiva meininki, yhteisöllisyys ja pienet ryhmäkoot plussaa!”


Trustmary Reviews

Touhula Lassila

Liikunta
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Elisa Rauas Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat enimmillään

Kokopäivähoito: 340 €
Kokopäivähoito 16 pv / kk: 289 €

5-vuotiaiden lasten asiakasmaksu on 160 € enimmäishintaa pienempi.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 16 pv / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus

  Osapäivähoito

 • Sisaralennus

  50 % vanhimmasta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.