1. Päiväkodit
 2. Helsinki
 3. Touhula Kivitasku

Touhula Kivitasku, Helsinki

Sanna Vara Päiväkodin johtaja

Touhula Kivitasku aloitti toimintansa tammikuussa 2019. Helsingin Kivikossa sijaitsevan, kolmiryhmäisen päiväkodin toiminnassa painottuu liikunta. Touhula Kivitaskun toiminta päättyy viimeistään 30.11.2021. Lähin Touhula-päiväkoti, johon voi hakea varhaiskasvatukseen on Touhula Puistola.

Päiväkodin sydän on sen suuri liikuntasali, jonne koko talon väki kokoontuu aamuisin iloisesti liikkumaan ja jumppaamaan päivän käyntiin. Päivittäisen ohjatun liikunnan lisäksi lapsilla on läpi päivän mahdollisuus hyödyntää päiväkodin liikuntavälineitä omaehtoisessa liikkumisessa. Päiväkodissamme lapset pääsevät kokeilemaan monipuolisesti erilaisia ja kuormittavuudeltaan eritasoisia liikuntamuotoja.

Touhula Kivitaskun suuret ikkunat ja korkeat huoneet luovat avaran ja valoisan ilmapiirin, joka myös mahdollistaa esimerkiksi erilaiset liikunnalliset pelit ja leikit myös sisällä. Jokaiselle pienryhmälle löytyy päiväkodista omat kotitilat, joiden lisäksi päiväkodin väki hyödyntää päivittäin suurta jumppasalia sekä muita yhteisiä leikkitiloja.

Päiväkodin tilat sijaitsevat retkeilyn kannalta otollisesti luonnon helmassa. Läheltä löytyy myös leikkipuistoja ja Kurkimäen jalkapallokenttä, jonne pääsee talvisin myös luistelemaan.

Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa.

Trustmary Reviews

 

 

Touhula Kivitasku

Liikunta
Ma–pe klo 6.30–17

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sanna Vara Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää. Päiväkotimme asiakasmaksut (per kk) ovat enimmillään

Kokopäivähoito: 310 €
Kokopäivähoito 16 pv / kk: 263,50 €

Esiopetus: 195 €

5-vuotiaiden lasten asiakasmaksu on 160 € enimmäishintaa pienempi.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 16 pv / kk

 • Esiopetus
 • Esiopetus + varhaiskasvatus
 • Sisaralennus

  50 %

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kelalta. Lisätietoja voit kysyä päiväkodin johtajalta.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.

Päiväkodin kumppaniyhteistyö

Touhulassa kumppanitoiminnan ytimessä ovat oppimisen ilo, halu tehdä hyvää, sekä perheiden arjen helpottaminen. Touhula-päiväkodit tekevät yhteistyötä useiden kumppanien kanssa.

 • Moomin Language School -oppimissovellus

  Moomin Language School -sovelluksella lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia, leikkisiä harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita. Sovelluksen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty tukemaan oppimista.

  Opettajat voivat sovittaa joustavia leikkituokiosuunnitelmia oman ryhmän tarpeisiin. Moomin Language School -sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.