1. Päiväkodit
 2. Helsinki
 3. HEI Jätkäsaari
Tulossa

HEI Jätkäsaari, Helsinki

Ira Häggström Palvelupäällikkö

Avaamme uuden HEI Schools -konseptilla toimivan kaksikielisen päiväkodin Helsingin Jätkäsaareen elokuussa 2020. Päiväkoti tulee toimimaan sekä suomen että englannin kielellä.

Voit hakea hoitopaikkaa päiväkodista jo nyt!

HEI Jätkäsaari avautuu Livornonkadulle ja se tarjoaa varhaiskasvatusta noin 180 lapselle, joiden ikäjakauma on kymmenestä kuukaudesta kuuteen vuoteen. Päiväkodin tilat rakennetaan HEI Schools -konseptin mukaisesti. Valoisat ja avarat tilat herättävät lasten luovuutta sekä tukevat tutkimista, leikkimistä ja oppimista.

HEI Schools (Helsinki International Schools) -konsepti perustuu suomalaisen varhaiskasvatuksen huippuosaamiseen ja se on luotu yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. HEI Schools -päiväkotien toiminnassa lasten luovuus sekä sosiaalis-emotionaalisten taitojen harjoittelu ovat vahvassa roolissa. Kaikki HEI Schools -päiväkodit muodostavat yhdessä kansainvälisen ”HEI Familyn”, joka yhdistää lapsia ympäri maailman. HEI Schools -päiväkotien tilasuunnittelu ja konsepti ovat kummatkin palkittu ”Vuoden huiput 2017” -palkinnoilla.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Helsingissä.

HEI Jätkäsaari

HEI Schools
Ma–pe klo 7–17

Mikäli lapsen hoitoajan tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Ira Häggström Palvelupäällikkö

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia hoitoaikaratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 12 pv / kk

 • Sisaralennus

  50 % vanhimmasta lapsesta

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.