1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Innopoli International

Touhula Innopoli International, Espoo

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja

Touhula Innopoli International on englanninkielinen päiväkoti Otaniemessä. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä lähellä Technopolis-yrityspuistoa ja Aalto-yliopistoa. Päiväkoti tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa lapsi saa rauhassa kasvaa, leikkiä ja kehittyä. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

Päiväkodin käyttökieli on englanti, jota osa lapsista puhuu äidinkielenään. Haluamme tarjota laadukasta englanninkielistä varhaiskasvatusta sekä heille, että toisena kielenään englantia puhuville lapsille. Kielellisen ilmaisun kehittäminen onkin osa jokapäiväistä toimintaamme.

Monikulttuurisessa päiväkodissa kunnioitamme jokaisen perheen omaa kulttuuriperintöä ja juhlimme eri kulttuureista tulevien lasten juhlapyhiä. Päiväkotimme noudattaa kuitenkin suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Touhula Innopoli International on perhelähtöinen päiväkoti, jossa jokainen lapsi saa kokea olevansa rakastettu. Meillä kasvaa uteliaita, empaattisia ja hyvinvoivia maailmankansalaisia.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Espoossa.

Touhula Innopoli International

Kieli
Ma–pe klo 7.30–17.30

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

• asiakaspaikat
• palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
• laskutukseen liittyvät kysymykset
• asiakaspalautteet ja kirjalliset muistutukset toiminnan kehittämiseksi

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja

Palvelusopimukset

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen lisäksi tarjoamme osapäivähoitoa alle 3-vuotiaille lapsille. Osa-aikaisia asiakaspaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Tietoa asiakasmaksuista

Varhaiskasvatuksen hinta muodostuu yksityisen hoidon tuesta, yksityisen hoidon tuen kuntalisästä sekä vanhempien maksamasta asiakasmaksusta. Tulosidonnainen yksityisen hoidon tuen hoitolisä vähentää asiakasmaksun määrää.

 • Kokopäiväsopimus
 • Osaviikkosopimus

  Alle 3-vuotiaille

 • Tuntisopimus

  20 h / vko

Hae varhaiskasvatukseen

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme asiakaspaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.