1. Päiväkodit
 2. Espoo
 3. Touhula Innopoli International

Leikkiä ja oppimisen iloa

Touhula Innopoli Internationalin vuokrasopimus päättyy 31.7.2024. Tutustu Espoossa sijaitseviin muihin päiväkoteihimme: Touhula Seaside International and Touhula Tikasmäki.

Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä lähellä Technopolis-yrityspuistoa ja Aalto-yliopistoa. Päiväkoti tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa lapsi saa rauhassa kasvaa, leikkiä ja kehittyä. Tarjoamme varhaiskasvatuksen lisäksi myös esiopetusta.

 • Lue lisää päiväkodista

  Päiväkodin käyttökieli on englanti, jota osa lapsista puhuu äidinkielenään. Haluamme tarjota laadukasta englanninkielistä varhaiskasvatusta sekä heille, että toisena kielenään englantia puhuville lapsille. Kielellisen ilmaisun kehittäminen onkin osa jokapäiväistä toimintaamme.

  Monikulttuurisessa päiväkodissa kunnioitamme jokaisen perheen omaa kulttuuriperintöä ja juhlimme eri kulttuureista tulevien lasten juhlapyhiä. Päiväkotimme noudattaa kuitenkin suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

  Touhula Innopoli International on perhelähtöinen päiväkoti, jossa jokainen lapsi saa kokea olevansa rakastettu. Meillä kasvaa uteliaita, empaattisia ja hyvinvoivia maailmankansalaisia.

  Voit seurata päiväkotimme touhuja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Sirpa Lassila Päiväkodin johtaja
Aukioloajat

Ma–pe klo 7.30–17.30

 • Teema

  Kielten rikas maailma

Hinnat

Touhula Innopoli Internationalin asiakasmaksu on 50–345 euroa kuukaudessa.

Asiakasmaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan, johon vaikuttavat perheen koko, tulot sekä lapsen varhaiskasvatusaika.

Hae varhaiskasvatukseen

Täytä hakemus, niin päiväkodin johtajamme on sinuun viikon sisällä yhteydessä. Useimmissa tapauksissa voimme varmistaa asiakaspaikan heti! Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmissä jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Myös kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä ja vastata lapsen tarpeisiin.

Lapsen arkeen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä päiväkotiin ensisijaisesti TouGo-sovelluksen kautta.