Takaisin postauksiin

Uusia päiväkoteja Touhula-päiväkotiperheeseen

Ylivieskalainen Willahoiva Oy ja Touhula Varhaiskasvatus Oy ovat yhdistäneet voimavaransa ja osaamisensa 27.9.2017 tehdyllä yrityskaupalla. Kaupan myötä Willahoivan yrittäjä Merja Vanha-aho luopuu vuonna 2013 perustamansa yrityksen omistuksesta.

Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä asiakasperheiltä. Willahoivan päiväkotien: Villiinan ja Helmiinan henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Päiväkodeissa jatketaan laadukasta varhaiskasvatusta, kuten tähänkin asti on tehty.

Molemmat päiväkodit kuuluvat jatkossa Touhula-päiväkotiperheeseen. Päiväkodeissa jatketaan luonto- ja liikuntapainotteista toimintaa.

Lohjan Montessori-päiväkodin kannatusyhdistys ry. siirsi päiväkotitoimintansa 28.9.2017 tehdyllä liiketoimintakaupalla Touhula Varhaiskasvatukselle. Päiväkoti liittyy osaksi Touhula-päiväkotiperhettä.

Lapset jatkavat tuttujen aikuisten kanssa, tutuissa tiloissa. Päiväkodin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Touhula Varhaiskasvatuksen työntekijöiksi.

Päiväkodissa jatketaan laadukasta varhaiskasvatusta ja montessoripedagogiikkaa. Päiväkodin nimi muuttuu Touhula Neitsytlinnaksi, ja päiväkodin johtajana toimii, myös Touhula Vappulan johtajana toimiva, Riikka Paakeli-Tamminen.

Touhula-päiväkotiperheeseen kuuluu valtakunnallisesti 149 päiväkotia. Touhulassa pidetään huolta yli 9 000 lapsesta ja yritys työllistää noin 2 000 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Toivotamme uudet päiväkodit lämpimästi tervetulleiksi Touhula-päiväkotiperheeseen!

Samankaltaisia postauksia