Takaisin postauksiin

Touhulan henkilöstön työtyytyväisyys on jälleen hyvällä tasolla

Touhulassa mitataan säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä. Tulosten mukaan Touhulan henkilöstön työtyytyväisyys on jälleen hyvällä tasolla. Joulukuussa 2017 henkilöstön keskuudessa tehdyssä mittauksessa saavutettiin 4,03 keskiarvo (asteikko 1-5). Kyselyyn vastasi 2/3 henkilöstöstämme. Kyselyn toteutti Feelback Oy, joka on valtakunnallinen yritysten ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut täyden palvelun tutkimustalo.

Kyselyn tulosten perusteella yrityksen tavoitteet ja oman työn tavoitteet ymmärretään hyvin sekä henkilöstömme osaaminen vastaa työn vaatimuksia.  Päiväkotiyhteisöjen vahvuuksia ovat työn tekemisen ilo ja innostus, yhteishenki ja omien vahvuuksien hyödyntämisen mahdollisuudet.

Voimakas kasvu ja nopeat muutokset haastavat yritystä kehittämään viestintä- ja palautekulttuuriaan sekä vahvistamaan vuorovaikutusrakenteita.

Tulosten tarkastelu päiväkodeilla aloitetaan välittömästi. Tuloksia hyödynnetään myös yrityksen strategiatyössä.

Samankaltaisia postauksia

  • Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda

    Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta…
    Jatka lukemista
  • Joulun taikaa Touhula Vappulassa

    Viimeisimpien terveysviranomaisten suositusten mukaan peruutamme joulutapahtuman. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa harmia!   Liikunta- ja montessoripäiväkoti Touhula Vappula järjestää lasten joulutapahtuman päiväkodin…
    Jatka lukemista