Takaisin postauksiin

Touhula tuulettaa! Touhula on olympiajoukkueen virallinen kannustuskumppani

Nyt koko Suomi kannustamaan Olympiajoukkuetta

Touhula haastaa kaikki Suomen päiväkodit, lapset ja perheet tuulettamaan yhdessä Suomen olympiajoukkueelle talviolympialaisissa. Touhulalaiset  kannustavat sekä toivottavat tsemppiä ja hyvää fiilistä olympiaurheilijoillemme.

Talviolympialaisvuonna Touhula kannustaa aktiivisesti olympiajoukkuetta niin päiväkodeissa kuin sosiaalisessa mediassa. Touhula on Suomen olympiajoukkueen virallinen kannustuskumppani!

Olympialähettiläät vierailevat päiväkodeissa

Olympiakomitea edistää yhdessä Touhula-päiväkotien kanssa lasten liikkumista. Osana yhteistyötä olympiaurheilijat vierailevat Touhuloissa kertomassa huippu-urheilijan elämästä ja olympialaisista sekä kannustamassa lapsia liikkumaan. Vierailulla olympialähettiläät kertovat lapsille, miten heistä tuli kilpaurheilijoita ja mitä urheilu ammattina tarkoittaa. Lapset pääsevät jakamaan myös yhteisen liikuntahetken – ja tietysti urheilija jakaa nimmareita!

Sotshin olympialaisten hiihdon kultamitalisti Sami Jauhojärvi on yksi olympialähettiläistä ja on vieraillut päiväkodeissa Lahden seudulla ja Keski-Uudellamaalla.

– Haluan toimia esimerkkinä lapsille ja kertoa liikunnan hyödyistä, jakaa liikunnallisen elämäntavan ilosanomaa, Jauhojärvi kertoo Järvenpään Touhula-päiväkodin vierailun yhteydessä.

Jauhojärvi osaa olla lasten kanssa luontevasti ja tottuneesti: huomaa, että hänellä on kotona kaksi alle 6-vuotiasta lasta.

– Tämän ikäisille täytyy verhoilla olympia-aate vähän eri tavalla kuin vaikka koululaisille, hän sanoo kinuski-leikin lomassa.

Syksyn aikana Touhula-päiväkodit ovat saaneet vieraakseen myös seiväshyppääjä Wilma Murron.

Lue lisää aiheesta:
Olympiakomitean sivuilta ja verkkosivuiltamme!

Samankaltaisia postauksia