Takaisin postauksiin

Touhula Saukonmäki avaa ovensa Tampereella tammikuussa 2018

Touhula-päiväkotiperheemme kasvaa jälleen uudella päiväkodilla! Touhula avaa  liikuntapainotteisen Touhula Saukonmäen  Tampereella tammikuussa 2018. Päiväkoti aloittaa toimintansa täysin uudistetuissa tiloissa Vainionkadulla.

Touhula Saukonmäessä, muiden liikuntapainotteisten päiväkotien tapaan, liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa. Päiväkodissa lapsi pääsee kokeilemaan omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnallisessa ympäristössä.  Luontaiselle liikkumiselle ja leikille on aina aikaa ja tilaa, niin ulkona kuin sisälläkin ja lapset liikkuva vähintään kaksi tuntia päiväkotipäivän aikana.

Tampereella toimii jo entuudestaan kolme Touhula-päiväkotia. Touhulassa iloitaan siitä, että päiväkotiperheemme kasvaa Tampereella edelleen.

Samankaltaisia postauksia

  • Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda

    Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta…
    Jatka lukemista
  • Joulun taikaa Touhula Vappulassa

    Viimeisimpien terveysviranomaisten suositusten mukaan peruutamme joulutapahtuman. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa harmia!   Liikunta- ja montessoripäiväkoti Touhula Vappula järjestää lasten joulutapahtuman päiväkodin…
    Jatka lukemista