Takaisin postauksiin

Touhula palkitsi vuoden onnistujat

Touhula päiväkodit palkitsi vuoden 2017 onnistujat strategiapäivillään 4. kesäkuuta Porvoossa. Vuoden lasten liikuttajaksi valittiin Touhula Tirilä Lappeenrannasta ja vuoden liideriksi Heidi Rajanen Lahdesta.

Vuoden lasten liikuttaja: Touhula Tirilä, Lappeenranta

Touhula Tirilä tekee aktiivisesti yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen ja oppilaitosten kanssa. Päiväkodin henkilöstö kehittää innokkaasti omaa liikuntaan liittyvää osaamistaan sekä työnantajan tukemana että vapaa-ajan harrastusten parissa. Perheitä, sidosryhmiä ja lähiyhteisöä innostetaan myös liikkumaan. Lasten osallisuus on vahvasti läsnä arjen liikunnan suunnitellussa. Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Susanna Sorvali.

Vuoden liideri: Heidi Rajanen, Touhula Patoniitty & Karistot, Lahti

Heidi Rajanen on hoitanut Touhula Patoniittyä tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Hän on saanut hyvää palautetta kaupungilta työn laadusta ja yhteistyöstä. Rajanen on tehnyt merkittävää työtä työyhteisön jaksamisen ja hyvinvoinnin eteen. Hänellä on ratkaisukeskeinen asenne ja hän etsii aina positiivisia tapoja asioiden hoitoon.

Vuoden asiakaspalvelija: Touhula Jatsi, Oulu

Palkinto jaettiin päiväkodille, jolla on Touhulan paras asiakastyytyväisyys. Touhula Jatsin asiakastyytyväisyys on 4,87 ja NPS 88. Päiväkodin johtajana toimii Kaisa Nissi.

Vuoden työyhteisö: Touhula Vekkuli, Kotka

Palkinto jaettiin päiväkodille, jolla on Touhulan paras henkilöstötyytyväisyys ja NPS yli 60 viimeisimmässä mittauksessa. Touhula Vekkulin henkilöstötyytyväisyys on 4,97 ja NPS 100. Palkinnon vastaanotti päiväkodin johtaja Riitta Talili.

Vuoden onnistuja: Katja Lumilahti, Touhula Porvoo

Vuoden onnistujaksi valittu päiväkoti on toiminut menestyksekkäästi ja ylittänyt Touhulan tavoitteet.

Suuret onnittelut kaikille palkituille!

Kuvassa palkittujen päiväkotien johtajat vasemmalta oikealle: Katja Lumilahti, Touhula Porvoo; Heidi Rajanen, Touhula Patoniitty ja Karistot; Kaisa Nissi, Touhula Jatsi; Susanna Sorvali, Touhula Tirilä ja Riitta Talili, Touhula Vekkuli.

Samankaltaisia postauksia