Takaisin postauksiin

Touhula-päiväkoti ja hoivakoti saman katon alle Vantaalla

 

YIT käynnistää KOy Avian Elämänkaarikodit-hoivahybridihankkeen rakentamisen Vantaan Veromiehessä. Hankkeeseen rakennetaan senioritalo, johon tulee tehostetun palveluasumisen paikkoja ja senioriasuntoja, sekä 72-paikkainen Touhula-päiväkoti. Hankkeen on tarkoitus valmistua keväällä 2019.

Avian Elämänkaarikodit tarjoavat ainutlaatuisen kohtaamispaikan lapsille ja vanhuksille.  ”Olemme kokeilleet mallia, jossa hoivakoti ja päiväkoti sijaitsevat samassa kiinteistössä aiemmin Espoossa. Kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia ja lähdemme nyt toteuttamaan sukupolvia yhdistävää hoivamallia innostuneina suuremmassa mittakaavassa Vantaalla. Kohteen sijainti asuinalueiden ja kauppakeskusten ääressä on loistava tähän tarkoitukseen”, toteavat Lauri Korkeaoja, Attendon yhteiskuntasuhdejohtaja ja Heidi Valio, Touhulan aluejohtaja, Attendon ja Touhulan puolesta.

YIT on kehittänyt pitkäjänteisesti Veromiehen vanhaa toimitila-aluetta, johon uuden asemakaavan myötä rakentuu nyt asunto- ja palvelutiloja Vantaan nopeimmin kasvavalle ja uudistuvalle alueelle.

Samankaltaisia postauksia